aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪEurovolley Ανδρών: Υπόσχεται εντυπωσιακό θέαμα - 14άδα της Ελλάδας με τον Πρωτοψάλτη

Eurovolley Ανδρών: Υπόσχεται εντυπωσιακό θέαμα – 14άδα της Ελλάδας με τον Πρωτοψάλτη

Μετά το εντυπωσιακό φινάλε του Eurovolley Γυναικών 2019 στην Άγκυρα με πρωταθλήτρια Ευρώπης τη Σερβία, σειρά παίρνει το Eurovolley Ανδρών το οποίο αρχίζει την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται με τον τελικό του Μοντπελιέ στη Γαλλία στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το Eurovolley σημαδεύεται με την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας και θα διεξαχθεί σε τέσσερεις χώρες. Στη Γαλλία – Μονπελιέ (α’ όμιλος), στο Βέλγιο – Βρυξέλλες (β’ όμιλος), στη Σλοβενία – Λουμπλιάνα (γ’ όμιλος) και Ολλανδία – Ρότερνταμ (δ’ όμιλος).

Α’ όμιλος και Ελλάδα

Η Ελλάδα συμμετέχει στον α’ όμιλο και κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη στις 15:15 απέναντι στη Βουλγαρία (Cytavision). Στην πρεμιέρα θα αγωνιστούν επίσης Πορτογαλία-Ιταλία (18:15) και Γαλλία-Ρουμανία (21:45).

Η 14άδα της Ελλάδας όπως αποφασίστηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο αποτελείται από τους: Δημήτρης Ζήσης, Νίκος Ζουπάνι, Ηρακλής Παπαδόπουλος, Dmytro Filipov, Κωνσταντίνος Στοιβαχτής, Γιώργος Πετρέας, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Αλέξανδρος Ράπτης, Θοδωρής Βουλκίδης, Παναγιώτης Πελεκούδας, Ανδρέας-Δημήτριος Φράγκος, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, είναι Ελληνοκύπριος πετοσφαιριστής. Η μητέρα του είναι Κύπρια κι ο πατέρας του Έλληνας.

Βοηθοί του Ανδρεόπουλου είναι οι Παύλος Καραμαρούδης και Γεώργιος Σιομπονής. Όλοι οι αγώνες του α’ ομίλου θα διεξαχθούν στο Sud de France Arena του Μονπελιέ.

Στο β’ όμιλο στις Βρυξέλλες συμμετέχουν οι: Σερβία, Γερμανία, Σλοβακία, Ισπανία, Βέλγιο, Αυστρία. Στην 1η αγωνιστική την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστούν: Σερβία-Γερμανία  (16:00), Σλοβακία-Ισπανία (18:30) και Βέλγιο-Αυστρία (21:30). Όλοι οι αγώνες του ομίλου θα φιλοξενηθούν στο «Ηall Palais 12 Brussels».

Ο γ’ όμιλος που θα γίνει στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας απαρτίζεται από τις: Βόρειο Μακεδονία, Λευκορωσία, Σλοβενία, Ρωσία, Τουρκία, Φινλανδία. Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 είναι: Tουρκία-Ρωσία (15:30), Φινλανδία-Σκόπια (18:30) και Σλοβενία-Λευκορωσία (21:30). Όλοι οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο «Dvorana Center Stozice Ljubljana».

Στον δ’ όμιλο που θα φιλοξενηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας συμμετέχουν: Ολλανδία, Τσεχία, Ουκρανία, Εσθονία, Πολωνία και Μαυροβούνιο. Η 1η αγωνιστική στις 13 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει τα παιχνίδια: Tσεχία-Ουκρανία (15:00), Εσθονία-Πολωνία (18:00) και Ολλανδία-Μαυροβούνιο (21:00). Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο «Αhoy Sport & Exibition Centre».

Η φάση των «16» θα διεξαχθεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2019, οι προημιτελικοί στις 23 Σεπτεμβρίου 2019, οι ημιτελικοί σε Λουμπλιάνα και Μονπελιέ στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, ο μικρός Τελικός στις 28 Σεπτεμβρίου και ο Τελικός στις 18:30 το απόγευμα της 29ης Σεπτεμβρίου στο Μονπελιέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ