aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕθνική Γυναικών U16: Πάλεψαν στο τρίτο σετ, αλλά οι Μαγυάρες ήταν ανώτερες

Εθνική Γυναικών U16: Πάλεψαν στο τρίτο σετ, αλλά οι Μαγυάρες ήταν ανώτερες

Την ήττα με 0-3 σετ από την Ουγγαρία γνώρισε η Εθνική ομάδα γυναικών κάτω των 16 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη σάλα «Sports Hall» UB στην ομώνυμη πόλη της Σερβίας. Η ομάδα μας έκανε αισθητή την παρουσία της στο τρίτο σετ όπου ήταν ισάξιες των Μαγυάρων, αλλά χάσαμε 20-25 σε 24 λεπτά. Ο αγώνας έγινε στην παρουσία 75 θεατών.

Στα άλλα δυο σετ η ομάδα της Ουγγαρίας ήταν πολύ καλύτερη και μας κέρδισε 10-25 στο πρώτο σετ σε 16 λεπτά και 11-25 το δεύτερο σε 19 λεπτά. Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας του Ομίλου μας είναι με αντίπαλο την ομάδα της Ελλάδας το Μεγάλο Σάββατο στις 17:30.

Πρώτη σκόρερ της Εθνικής μας ήταν η Έλλη Λάσπου με 05 πόντους. Διακρίθηκαν επίσης οι: Άντρεα Ντομπρασίνοβιτς και η Ν. Σιμανόφσκι. Καλά τα πήγαν και οι λίμπερο μας Δανάη Καραολή και Όλγα Σιαπάνη.

Ουγγαρία (Γκ. Κόνικ): Κίντρουζ, Σίνκα, Ραντνάϊ, Μάρζ, Λίγκαρντ, Ρίεντερ. Λίμπερο: Στάνκοβιτς. Αλλαγές: Μπάνκι, Mοντέϊρο,Ρέγκος, Τουρζάνι.

Κύπρος (Κ. Παναγίδης): Παπαριστοδήμου, Θεοδούλου, Προκοπίου, Νικολάου, Λάσπου, Ντομπρασίνοβιτς. Λίμπερο 1: Σιαπάνη, Λίμπερο 2: Καραολή. Αλλαγές: Θεοδότου, Νεφ. Σιμανόφσκι, Τσουτσούκη, Κέστα.

Περισσότερες φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα απέναντι στην Ουγγαρία θα βρείτε ΕΔΩ.

Περισσότερα ανέμενε από τις διεθνείς μας ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών U-16 Κώστας Παναγίδης. Μιλώντας μετά τον αγώνα με την Ουγγαρία ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Παναγίδης είπε ότι «η Εθνική προσπάθησε, αλλά η κακή υποδοχή μας στοίχισε». Ο κ. Παναγίδης είπε ότι η εμφάνισή μας ήταν στα ίδια επίπεδα όπως και με την Εθνική Σερβίας την Μεγάλη Πέμπτη, ενώ οι κοπέλες στάθηκαν καλά στο τρίτο σετ. Αναφερόμενος στον αγώνα με την Ελλάδα το Μεγάλο Σάββατο είπε ότι τα «πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα προσπαθήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ