aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪEθνική Ανδρών: Η προσπάθεια για το χρυσό αρχίζει με την Ισλανδία

Eθνική Ανδρών: Η προσπάθεια για το χρυσό αρχίζει με την Ισλανδία

Για το Ρίμινι της Ιταλίας αναχώρησε τα μεσάνυχτα της Κυριακής και ενώθηκε με την αποστολή της Κύπρου στους αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που αρχίζουν την Τρίτη 30 Μαΐου στο Σαν Μαρίνο η Εθνική Ανδρών.

Μετά την 5η θέση στον έκτο όμιλο της δεύτερης φάσης των Προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η ομάδα του Βαγγέλη Κουτουλέα στοχεύει μόνο το χρυσό στο Σαν Μαρίνο. Η Εθνική θα προπονηθεί στη σάλα όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες τη Δευτέρα και την Τρίτη 30 Μαΐου στις 13:30 ώρα Κύπρου αντιμετωπίζει την Ισλανδία στον πρώτο αγώνα. Την ομάδα της Σκανδιναβίας την αντιμετωπίσαμε και στις 14 Μαΐου 2017 στην έδρα τους και κερδίσαμε με 3-1.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών είναι το ακόλουθο: Ισλανδία (30/5, 13:30), Σαν Μαρίνο (31/5, 18:30), Λουξεμβούργο (1/6, 18:30), Μονακό (3/6, 10:00).

Οι Ομοσπονδιακοί κόουτς Βαγγέλης Κουτουλέας και Σπύρος Πρωτοψάλτης θα παρατάξουν τους: I. Κοντός, Χρ. Παπαδόπουλος, Αχ. Πετρακκίδης, Μ. Παπαχριστοδούλου, Βλ. Κνέζεβιτς, Γ. Γεωργίου, Ν. Ελευθερίου, Ανθ. Οικονομίδης, Γ.Χρυσοστόμου, Αντ. Χριστοφή, Δ. Αποστόλου, Α. Αλεξίου (Αρχηγός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ