aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Ερυθρόλευκο» μπρέικ και βήμα πεντάδας

«Ερυθρόλευκο» μπρέικ και βήμα πεντάδας

Από μπρέικ σε… μπρέικ το πάνε οι δυο βαρωσσιώτικες ομάδες, Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για τη διεκδίκηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών. Μετά από το «διπλό» της Ανόρθωσης την Τετάρτη, η Νέα Σαλαμίνα πέτυχε με τη σειρά της τη Δευτέρα το «διπλό» στο Θεμιστόκλειο με 2-3. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν την τρίτη νίκη και χρειάζονται άλλη μία για να «κλειδώσουν» την 5η θέση. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη στο «Σπύρος Κυπριανού».

Ισοδυναμία επικράτησε στον αγώνα που κράτησε δυο ώρες και 32 λεπτά με μεγάλο κέρδος για τις δυο ομάδες την χρησιμοποίηση πολλών νεαρών. Στο πρώτο σετ η Νέα Σαλαμίνα ήταν καλύτερη και επιβλήθηκε με 19-25 ανοίγοντας το σκορ. Στο δεύτερο σετ οι δυο ομάδες πάλεψαν στα ίσια με την Ανόρθωση να εξασφαλίζει το σετ με 25-23 ισοφαρίζοντας το ντέρμπι σε 1-1 σετ.

Ξανά τα ηνία στους «ερυθρόλευκους» στο τρίτο σετ, που παίζοντας καλύτερα πήρε το προβάδισμα με 1-2 αφού κέρδισε με 18-25. Το τέταρτο σετ ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικό με τις δυο ομάδες να δίνουν πολλές δυνάμεις, αλλά την Ανόρθωση να επικρατεί στα σημεία 27-25 και να ισοφαρίζει σε 2-2 το ντέρμπι. Το πέμπτο σετ ήταν πολύ ενδιαφέρον με το νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες που ευνόησαν τη Νέα Σαλαμίνα αφού κέρδισε με 12-15 και τον αγώνα με 2-3 σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ