ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕίναι Κύπρια και κάνει… παπάδες στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!

Είναι Κύπρια και κάνει… παπάδες στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!

Μια Κύπρια προκαλεί θαυμασμό με τις επιδόσεις της στο καλύτερο πρωτάθλημα βόλεϊ του κόσμου. Δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Ζακχαίου, η οποία στην πέμπτη της σεζόν στην Ιταλία, συνεχίζει να διαπρέπει, φέτος με τα χρώματα της Κιέρι.

Οι φίλοι της ομάδας του Τορίνο αποθεώνουν την Κύπρια διεθνή πετοσφαιρίστρια, η οποία καταγράφει σπουδαίες επιδόσεις. Στον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην Βαλεφόγλια είχε συγκομιδή για όσκαρ. Οκτώ μπλοκ και δέκα πόντους από επίθεση (10/18), σύνολο 18 πόντοι!

Στην προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι την Μπέργκαμο εκτός έδρας, η Κατερίνα Ζακχαίου είχε αναδειχθεί MVP με 10/16 επιθέσεις και 7 μπλοκ, σύνολο 17 πόντους!

Τα επιτεύγματα της Κατερίνας την κατατάσσουν ως τη δεύτερη καλύτερη μπλοκέρ στο ιταλικό πρωτάθλημα που είναι μακράν το καλύτερο στον κόσμο! Και να σκεφθεί κανείς ότι μόλις πρόσφατα αποθεραπεύθηκε  από ένα διάστρεμμα που κράτησε εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Zakxaiou (3) 8a Giornata Andata Bergamo 1991 Reale Mutua Chieri79

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ