aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪBόλεϊ: Μεγάλο ματς για εδραίωση στα ψηλά

Bόλεϊ: Μεγάλο ματς για εδραίωση στα ψηλά

To ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας στο βόλεϊ, κορυφώνεται. Απόψε θα διεξαχθούν οι αγώνες για την 6η αγωνιστική όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι Νέα Σαλαμίνα – Παφιακός στο «Σπύρος Κυπριανού» (20:30). Oι άλλοι τρεις αγώνες, που θα αρχίσουν στις 20:00, είναι οι ακόλουθοι: Aναγέννηση Δερ. – Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ – ΕΝΠ και Ανόρθωση – ΑΕ Καραβά.

Μεγάλο ντέρμπι, ο νικητής του οποίου θα αποκτήσει βαθμολογικό, αλλά και ψυχολογικό προβάδισμα θα γίνει στο «Σπύρος Κυπριανού». Ερυθρόλευκοι και γαλάζιοι έχουν κοινούς στόχους φέτος και θα διεκδικήσουν με πείσμα τη νίκη. Η Νέα Σαλαμίνα πάτησε από την περασμένη εβδομάδα στη 2η θέση και στην έδρα της δεν θέλει απώλειες. Ο Παφιακός μετά την ήττα από την Ομόνοια στην έδρα του την προηγούμενη Παρασκευή, θέλει να «ρεφάρει» με μια εκτός έδρας νίκη μεγάλης σημασίας και πάει στη Λεμεσό για το τρίποντο.

Διαχρονικά γίνονται μεγάλα ματς στο Κλειστό της Δερύνειας ανάμεσα στην Αναγέννηση και την Ομόνοια. Σαφώς, φαβορί είναι οι «τριφυλλοφόροι», όμως έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ δύσκολη και ενθουσιώδη ομάδα.

Μόνο για τη νίκη θα αγωνιστούν ΑΠΟΕΛ και Παραλίμνι, αφού οι πρώτες πέντε αγωνιστικές δεν τους πήγαν καλά. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν νίκη, ενώ οι βυσσινί κέρδισαν μόνο την ΑΕ Καραβά. Το προσφυγικό ντέρμπι που για 47η χρονιά θα φιλοξενηθεί ξανά στην προσφυγιά, έχει φαβορί και είναι η Ανόρθωση, αλλά η ΑΕ Καραβά είναι επικίνδυνη.

Η ομάδα του Χριστοφιδέλη θα αγωνιστεί για το τρίποντο, για να πάρει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Η ΑΕ Καραβά θα δώσει άλλον έναν αγώνα στον οποίο δεν είναι φαβορί, όμως είναι σίγουρο ότι θα το παλέψει.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ομόνοια 5 5-0 15-4 15
2. Νέα Σαλαμίνα 5 5-0 15-2 14
3. Παφιακός 5 4-1 12-4 12
4. Ανόρθωση 5 3-2 12-7 10
5. Αναγέννηση Δερ. 5 2-3 8-10 6
6. ΕΝΠ 5 1-4 4-12 3
7. ΑΠΟΕΛ 5 0-5 2-15 0
8. ΑΕ Καραβά 5 0-5 1-15 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ