aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑργυρές Νατάσα και Κατερίνα στη Σκωτία, νέα μεγάλη επιτυχία για την Κύπρο!

Αργυρές Νατάσα και Κατερίνα στη Σκωτία, νέα μεγάλη επιτυχία για την Κύπρο!

Νέα τεράστια επιτυχία γα το κυπριακό beach volley. To αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν την Κυριακή στο Pearth της Σκωτίας στο πλαίσιο του Cev Continental Cup οι αδελφές Νατάσα και Κατερίνα Γιασουμή.

Κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις αυτό το τετραήμερο στη Σκωτία οι δυο αδελφές έφθασαν μέχρι τον Τελικό αήττητες. Ωστόσο, στη μάχη για το χρυσό έχασαν από τις Ισλανδές Elisabeth Einardotir και Berglind Gigla Jonosdottir με 0-2 σετ.

Ωστόσο, οι κοπέλες μας μπορούσαν για το χρυσό αφού και τα δυο σετ ήταν «κλειστά». Στο πρώτο σετ οι Ισλανδές κέρδισαν 18-21 . Στο δεύτερο σετ οι Νατάσα και Κατερίνα τα έδωσαν όλα, αλλά τελικά έχασαν με 20-22 και τον αγώνα με 0-2 σετ.

Στον ημιτελικό οι αδελφές Γιασιουμή κέρδισαν τις Αlexandra Graves και Μiriam Gormally από το Έιρε με 2-0 σετ (21-12, 21-14). Με τη δεύτερη θέση οι αδελφές Γιασιουμή εξασφαλίζουν αρκετούς βαθμούς ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ