aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑναβάλλονται και οι διοργανώσεις της CEV λόγω κορωνοϊου

Αναβάλλονται και οι διοργανώσεις της CEV λόγω κορωνοϊου

Με επιστολή της, η Ευρωπαική Συνομοσπονδία CEV ανακοινώνει την αναβολή αριθμού φετινών της διοργανώσεων που ήταν προγραμματισμένες μέχρι το τέλος του Ιουνίου, λόγω κορωνοϊου.

Οι δύο διοργανώσεις που μας αφορούν άμεσα είναι η δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Κ20 στην Σάλα και η δεύτερη φάση των αγώνων πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο στο Beach Volley γυναικών.

Από εκεί και πέρα, σε συνέχεια της ανακοίνωσης για τα μέτρα που έλαβε η ΚΟΠΕ για την Αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Κορωνοϊού (COVID-19), η Ομοσπονδία αναγνωρίζοντας την σοβαρότητα της κατάστασης, αποφάσισε όπως το γραφείο της στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην Λευκωσία παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας. Όλες οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα λειτουργούν από απόσταση και μέσω τηλεργασίας. Παρακαλούμε όλους να επικοινωνούν μαζί μας μέσω e-mail (στο [email protected]) και τηλεφώνου (στο 22449810).

Παραθέτουμε πιο κάτω αυτούσια την ανακοίνωση της CEV.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ