aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑγώνες «φωτιά» σε δύο μέτωπα…

Αγώνες «φωτιά» σε δύο μέτωπα…

Δ;yο μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό μενού για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, στο πρωτάθλημα του βόλεϊ ανδρών. Στο «Λευκόθεο» θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι AΠΟΕΛ-Green Air Παφιακός (Cytavision) και στο «Σπύρος Κυπριανού» ο αγώνας ΑΕ Καραβά-Eθνικός Λατσιών.

Nτέρμπι με τα όλα του θα διεξαχθεί στο «Λευκόθεο» (20:00), όπου το ΑΠΟΕΛ ψάχνει την ισοφάριση σε 3-3 για να μείνει ζωντανό στην υπόθεση τελικοί των πλέι οφ. Πιθανή νίκη του Green Air Παφιακού θα στείλει την ομάδα της Πάφου στους τελικούς αφού θα συμπληρώσει τις απαιτούμενες τέσσερις νίκες, έναντι δυο του ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί και θέλουν να διασφαλίσουν την έδρα τους, ώστε να ισοφαρίσουν σε 3-3 και να παίξουν μια τελευταία «ζαριά» στην Πάφο. Ο Green Αir Παφιακός με την έλευση του Αντώνη Κωνσταντίνου παρουσίασε καλό πρόσωπο στον προηγούμενο αγώνα και θέλει την εκτός έδρας για να περάσει στους τελικούς.

Με μανία θα διεκδικήσουν το προβάδισμα ΑΕ Καραβά και Εθνικός Λατσιών (20:00) στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού». Οι δυο αγώνες των πλέι άουτ διαμόρφωσαν σε 2-2 το αποτέλεσμα στις νίκες και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την τρίτη νίκη και το προβάδισμα. Τα πάντα είναι ορθάνοικτα στους τελικούς των πλέι άουτ εάν κρίνουμε ότι οι δυο ομάδες πέτυχαν από ένα break μέχρι στιγμής. Ο αγώνας της Παρασκευής και το πιθανό προβάδισμα θα δώσει ψυχολογική ώθηση στη νικήτρια ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ