aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΘεοφυλάκτου: «Κοίμιζαν Ρωσίδες σε δωμάτια ξενοδοχείων και τα χρέωναν σε αθλητές»

Θεοφυλάκτου: «Κοίμιζαν Ρωσίδες σε δωμάτια ξενοδοχείων και τα χρέωναν σε αθλητές»

Σοβαρότατες καταγγελίες εξαπολύει μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ανδρέας Θεοφυλάκτου. Το μέλος της ΚΟΕ και πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας τοξοβολίας, ο οποίος ήταν αρχηγός αποστολής σε Ολυμπιακούς και Μεσογειακούς αγώνες ξεμπροστιάζει παράγοντες του αθλητισμού, δίχως να τους κατονομάσει, αναφέροντας πως «φέρονται να κοιμίζουν Ρωσίδες σε δωμάτια ξενοδοχείων και τα χρέωναν σε αθλητές».

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Μου λένε έχω θράσος. Θάρρος θα το πω. Έχω το θάρρος της γνώμης μου. Θράσος έχουν αυτοί που φέρονται να κοιμίζουν Ρωσίδες σε δωμάτια ξενοδοχείων και τα χρέωναν σε αθλητές. Πιο πολύ θράσος έχουν, όμως, αυτοί που θέλουν να τους ξανά βάλουν στα Διοικητικά Συμβούλια επειδή τους πέταξα έξω από τα κέντρα αποφάσεων και έχασαν τα τζιζι μιζι. Είπαμε η υπομονή έχει και τα όρια της. Κι εγώ έκανα λάθη και θα κάνω και άλλα, αλλά αυτό μόνο λάθος δεν το λες. Ουστ ρε από τον αθλητισμό να πάρουμε αέρα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ