aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣWimbledon: Στους «16» ο Τσιτσιπάς

Wimbledon: Στους «16» ο Τσιτσιπάς

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά η ουσία είναι ότι προκρίθηκε για πρώτη φορά στη φάση των «16» του Juniors Wimbledon!

Ο 17χρονος τενίστας, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη λύγισε με 6-1, 3-6, 6-1 τον Αμερικανό Βάσιλ Κίρκοφ και θα διεκδικήσει μια θέση στην οκτάδα κόντρα στον Γάλλο Εβάν Φουμέ.

Μετά την ισοπεδωτική εμφάνιση στο πρώτο σετ, ο Στέφανος έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-0 στο δεύτερο! Κατάφερε να πάρει το ένα μπρέικ πίσω, όμως τελικά ο Κίρκοφ σέρβιρε με επιτυχία στο 5-3 και ξαναμπήκε στο ματς.

Ο Τσιτσιπάς, ωστόσο, φρόντισε γρήγορα να… αποκαταστήσει την τάξη και παίρνοντας προβάδισμα με 5-0 στο καθοριστικό σετ, καθάρισε ουσιαστικά την πρόκριση.

Ο νεαρός αθλητής, που ήδη έχει αρχίσει να αποκτάει… fan club, συνεχίζει με φιλοδοξίες την πορεία του στη βρετανική διοργάνωση και πολύ θα ήθελε να αποχαιρετήσει την junior καριέρα του με έναν Grand Slam τίτλο…

Το Wimbledon, άλλωστε, είναι το αγαπημένο του τουρνουά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ