aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΣπουδαίος Παγδατής στην Ουάσινγκτον

Σπουδαίος Παγδατής στην Ουάσινγκτον

Μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση, ο Μάρκος Παγδατής επιβλήθηκε του φορμαρισμένου Ryan Harrison με 6-4, 6-1 και προκρίθηκε σε κάτι περισσότερο από μια ώρα στον 3ο γύρο του Citi Open στην Ουάσινγκτον.

Ο Παγδατής έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα τα ξημερώματα της Πέμπτης, για να εξασφαλίσει γρήγορα και άνετα την πρόκρισή του για τον 3ο γύρο του Citi Open. Απέναντι στον φορμαρισμένο Ryan Harrison, φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στην Ατλάντα, ο 32χρονος Κύπριος έχασε μόνο 5 games, επικρατώντας με 6-4, 6-1, σε 61 λεπτά.

Ο Μάρκος τελείωσε τον αγώνα με 7 άσους, κέρδισε τους 21 από τους 26 πόντους στα πρώτα του σερβίς και έσωσε 2/2 break points, για να “σπάσει” 4 φορές τον Αμερικανό, μια στο πρώτο σετ και άλλες τρεις στο δεύτερο, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου σε μια μεγάλη πρόκριση.

Έναν πολύ δύσκολο αγώνα έχει τώρα μπροστά του ο Μάρκος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» του δυνατού αμερικανικού τουρνουά της Ουάσινγκτον τον Milos Raonic, No. 3 στο ταμπλό και Νο. 10 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Στους 26 άσους σταμάτησε ο Καναδός, ο οποίος έδωσε για άλλη μια φορά ρεσιτάλ από τη γραμμή του σερβίς, στη νίκη του με 7-6 (2), 7-6 (8) σε μια πολύ κλειστή αναμέτρηση με τον Nicolas Mahut, στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ