aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΠαγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρωτιές για την Κλειώ Μαρία Ιωάννου

Παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρωτιές για την Κλειώ Μαρία Ιωάννου

Μετά από ένα χρονικό διάστημα αποχής από αγώνες εξαιτίας της πανδημίας η 15χρονη Κύπρια Πρωταθλήτρια στο τένις, Κλειώ Μαρία Ιωάννου, επιστρέφει δυναμικά στους τίτλους. Συγκεκριμένα, η αντισφαιρίστρια μας στο Ευρωπαϊκό τουρνουά κάτω των 16 κατηγορίας 2, ήταν το νούμερο 1 του ταμπλό, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κατακτώντας επάξια την 1η θέση στο μονό και την 2η θέση στο διπλό (η συμπαίκτρια της αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού).

Επίσης στην παγκόσμια διοργάνωση κατηγορίας 4 κάτω των 18 πήρε τη πρωτιά στο διπλό. Οι δύο διοργανώσεις φιλοξενήθηκαν στην Λάρνακα στα γήπεδα της ακαδημίας Ηροδότου (ITF J4 U18 HERODOTOU TENNIS ACADEMY μεταξύ 19/4/21-24/4/21 και TE G2 U16 HERODOTOU TENNIS ACADEMY μεταξύ 24/4/21-30/4/21) με την συμμετοχή 25 χωρών.

Τέλος στο παγκόσμιο τουρνουά που έγινε στη Λεμεσό κατηγορίας 4 κάτω των 18 με συμμετοχή 27 χωρών (ITF J4 U18 FAMAGUSTA TENNIS CLUB μεταξύ 8/5/21-15/5/21) η Κλειώ Μαρία μετά από μια εκθαμβωτική παρουσία κατόρθωσε να εκθρονίσει αθλήτριες-κορυφαία ονόματα από Ισπανία, Ιταλία(2), Ρωσία, Ελλάδα και να κατακτήσει επάξια την πρώτη θέση στο μονό. Με την τεράστια αυτή επιτυχία της φθάνει στους 196 τίτλους. Ο τίτλος αυτός είναι ο πιο σημαντικός τίτλος μέχρι στιγμής στην καριέρα της και επιβραβεύει τις αμέτρητες καθημερινές θυσίες τόσο της ίδιας όσο και της οικογένειας της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ