aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΤραΐκοβιτς στον Active: «Δεν το πίστευα, ήμουν χαμένος…»

Τραΐκοβιτς στον Active: «Δεν το πίστευα, ήμουν χαμένος…»

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς έγραψε ιστορία, καθώς κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στα 60 μέτρα με εμπόδια στην Γλασκώβη και έκανε περήφανη όλη την Κύπρο.

Ο πρωταθλητής μας ήταν φιλοξενούμενος στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Μεταξύ άλλων, ο Τραΐκοβιτς αναφέρθηκε στο πως ένιωσε κατά τη διάρκεια της κούρσας, στα συναισθήματα του όταν ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ενώ οριοθέτησε και τους επόμενους στόχους στην καριέρα του.

Τι ένιωθες ότι θα γίνει στην κούρσα;

«Είχα ένα άσχημο ημιτελικό όπως είδαμε όλοι και είχα στο μυαλό μου να μην κάνω τα είδα. Γνώριζα ότι θα μπορούσα να πιάσω τον χρυσό, συγκεντρώθηκα και έκανα την δική μου κούρσα από τα πλάγια, μου βγήκε η κούρσα και μου βγήκε για καλό».

Θέλεις να μας περιγράψεις πως ένιωσες στο τέλος;

«Όταν είναι ένας τελικός που έχει μέσα παγκόσμια μετάλλιο ξέραμε όλοι ότι θα κριθεί στο εκατοστό και το θέμα είναι να δούμε ποιος ήταν πρώτος, δεύτερος και τρίτος. Δεν έχουν σχέση οι χρόνοι αλλά τα μετάλλια. Ήμουν χαμένος δεν το πίστευα, αλλά ένιωσα δικαίωση για όλα όσα έκανα μέχρι τώρα. Από πέρσι που έκανα την άκυρη, είχαμε ως στόχο το μετάλλιο στην Γλασκώβη».

Πως συνεχίζεται η προετοιμασία;

«Ο στόχος είναι το παγκόσμιο στίβου τον Σεπτέμβριο, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα. Δεν έχω τελικό σε ανοικτό στίβου και είναι ένας στόχος που θέλω να πετύχω. Θα ξεκουραστώ για μια εβδομάδα και θα αρχίσω ξανά προπονήσεις».

Έχεις συνειδητοποιήσει τι έχεις κάνει;

«Δούλεψα γι αυτό, είναι σημαντικό για εμάς στην Κύπρο έχουμε να παλέψουμε με πολύ πιο μεγάλες χώρες, ξέρω ότι είναι μεγάλο, έχω 2-3 χρόνια που είμαι σε αυτό το επίπεδο και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Μετά τον τελικό του Ρίο και μετά που αρκετούς τελικούς έθεσα ως στόχο ότι πρέπει να αρχίσω να κατακτώ μετάλλια. Αν δεν έπαιρνα μετάλλιο δεν θα μου έκανε καμιά διαφορά, γιατί το είχα ξανά κάνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ