aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΤραΐκοβιτς: «Σκέφτομαι τον επόμενο στόχο, τώρα είναι μεγαλύτερη η ευθύνη»

Τραΐκοβιτς: «Σκέφτομαι τον επόμενο στόχο, τώρα είναι μεγαλύτερη η ευθύνη»

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς έγραψε ιστορία το βράδυ της Κυριακής καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 60 μέτρα με εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στη Γλασκώβη, ενώ έγινε ο πρώτος Κύπριος αθλητής που ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο! Ο Τραΐκοβιτς μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για αυτό το μεγάλο επίτευγμα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την επιτυχία: «Οι αθλητές μετά από μα εκπλήρωση στόχου, σκεφτόμαστε τον επόμενο. Θα ξεκουραστώ και πάλι δουλειά για τους επόμενους αγώνες».

Για το χρυσό: «Δούλεψα για αυτό. Δούλεψα πολύ σκληρά και έκανα ότι μπορούσα για να διεκδικήσω το μετάλλιο. Και πέρσι ένιωθα ότι μπορούσα, όμως είχα την άκυρη εκκίνηση στον τελικό του Μπέρμιγχαμ. Φέτος έβαλα στόχο το μετάλλιο και το πίστευα πολύ».

Για το ότι δεν αντιλήφθηκε πως τερμάτισε πρώτος: «Ήμασταν όλοι πολύ κοντά. Επειδή ήμουν στον πρώτο διάδρομο, ήταν δύσκολο να καταλάβω σε ποια θέση τερμάτισα. Όλα πήγαν καλά και μόλις είδα ότι ήμουν πρώτος, άρχισα τους πανηγυρισμούς».

Διαβάστε επίσης: Τραΐκοβιτς: Άλλη μία «χρυσή» κυπριακή μοναδικότητα σε ατομικό επίπεδο

Για τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού: «Δουλεύουμε σκληρά, λείπουμε μεγάλο διάστημα από το σπίτι μας και η προσπάθεια αυτή δικαιώνεται με τέτοιες επιτυχίες».

Για το ότι είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του κυπριακού στίβο: «Μετά το αργυρό του Κυριάκου Ιωάννου, ήρθε αυτή η επιτυχία που όντως είναι η μεγαλύτερη  για την Κύπρο».

Για τον επόμενο του στόχο και τα σταθερά του βήματα: «Στόχος μου είναι να προκριθώ στον τελικός του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει στην Ντόχα. Θα αρχίσουμε δουλειά σε αυτό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι μεγαλύτερη η ευθύνη τώρα που είμαι πρωταθλητής Ευρώπης. Θα περιμένω και εγώ περισσότερα από τον ίδιο μου τον εαυτό. Χρειάζεται δουλειά και να πιστεύεις στον εαυτό σου».

Για τα συγχαρητήρια που δέχθηκε: «Το τηλέφωνο μου κολλάει συνέχεια λόγω των μηνυμάτων που παίρνω. Ευχαριστώ όλη την Κύπρο που είναι δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ