ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΤους κάνει πλάκα ο Τεντόγλου: Κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 8,41 μ. στο Λιεβέν!

Τους κάνει πλάκα ο Τεντόγλου: Κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 8,41 μ. στο Λιεβέν!

Δεν άφησε… αναπάντητα τα όσα έγιναν νωρίτερα από την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου ο Μίλτος Τεντόγλου!

Την περασμένη εβδομάδα ο χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε 8,40μ. σε μίτινγκ στο Τόρουν και ανέβηκε στο Νο.1 του κόσμου για το 2023, ωστόσο σήμερα έκανε ο ίδιος ο αθλητής γνωστό πως οι τεχνικοί της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου ζήτησαν από τον Τεντόγλου φωτογραφίες από εκείνο τα παπούτσια που φορούσε τότε και τελικά ακύρωσαν την επίδοσή του!

Σήμερα, στο Λιεβέν ο Τεντόγλου… απάντησε και έκανε την κορυφαία επίδοση στο κόσμο με 8,41μ. στο τέταρτο άλμα του! Το είπε άλλωστε πως «όποτε θέλω κάνω τέτοιο άλμα» και το έκανε πραγματικότητα!

Με «νόμιμα» ή… παράνομα παπούτσια όπως λέει και η ομοσπονδία, ο Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει να αποδεικνύει πως είναι ο κορυφαίος άλτης στο μήκος αυτή τη στιγμή στον πλανήτη!

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ