aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΤο αύριο του Στίβου μας στο Πρωτάθλημα U16

Το αύριο του Στίβου μας στο Πρωτάθλημα U16

Μαζική συμμετοχή αθλητών και αθλητριών αναμένεται στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα για αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο «Τάσος Μάρκου» του Παραλιμνίου (29 και 30 Ιουνίου 2019). Πέραν των 300 θα είναι οι συμμετοχές των παιδιών από τους έξι γυμναστικούς συλλόγους μας.

Οι αγώνες είναι τροχιοδεικτικοί για την επόμενη μέρα του κυπριακού Στίβου, καθώς κατά κανόνα μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση ξεπετάγονται τα φρέσκα ταλέντα, που εξελίσσονται σε πρωταθλήτριες και οι πρωταθλητές του αύριο και του μεθαύριο.

Σύσσωμη η αφρόκρεμα της δισκοβολίας μας στους άνδρες θα παρουσιαστεί (29 Ιουνίου) στο διεθνές μίτινγκ «Κνώσεια», στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο λόγος για τους Απόστολο Παρέλλη, Χριστόφορο Γενεθλή, Γιώργο Κονιαράκη και Ραφαήλ Αντωνίου. Ο αγώνας θα είναι καλό τεστ για τους τέσσερις πρωταθλητές μας, οι οποίοι έχουν μπροστά τους σημαντικές υποχρεώσεις σε διεθνείς αγώνες. Ο Παρέλλης, έχοντας ήδη εξασφαλισμένο το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019, πλέον κυνηγά το όριο (66 μέτρα) για τους Ολυμπιακούς του 2020.

Ο Γενεθλής και ο Κονιαράκης θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 (11-14 Ιουλίου 2019 στο Γκόβλε της Σουηδίας), ενώ ο Αντωνίου ενδέχεται να λάβει μέρος στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα (Νάπολι, 3-14 Ιουλίου 2019).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ