aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΣυγκινημένος ο Τραΐκοβιτς: «Είναι απίστευτο»

Συγκινημένος ο Τραΐκοβιτς: «Είναι απίστευτο»

Ναι, είναι αλήθεια… Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς έγραψε ιστορία! Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 60 μέτρα με εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στη Γλασκώβη. Έγινε ο πρώτος Κύπριος αθλητής που ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο, ξεπερνώντας τους Άννινο Μαρκουλλίδη και Κυριάκο Ιωάννου που είχαν κατακτήσει αργυρό, στα 200 μέτρα (20.65) και στο ύψος (2.29μ.) αντίστοιχα. Ο πρώτος στη Βαλένθια το 1998 και ο δεύτερος στο Τορίνο το 2009.

Ο Τραΐκοβιτς, το 2017 ήταν 6ος στο Βελιγράδι με την ίδια φετινή επίδοση, η οποία χθες ήταν αρκετή για να τον φέρει στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου. Πρόκειται για μια ξεχωριστή επιτυχία για τον κυπριακό αθλητισμό, εκ των κορυφαίων στην ιστορία.

Αμέσως μετά, ο Κύπριος αθλητής, δήλωσε: «Είναι απίστευτο. Ένιωθα πολύ καλά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δεν είχα καλό ξεκίνημα στην κούρσα του τελικού στο Μπέρμιγχαμ και απογοητεύτηκα. Ήρθα σε αυτούς τους αγώνες για να κυνηγήσω ένα μετάλλιο. Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος. Προσπάθησα να είμαι συγκεντρωμένος και κατάφερα να πάρω το χρυσό μετάλλιο. Είμαι πολύ χαρούμενος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ