aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΣυγχαρητήρια από τον Γ.Σ. Πράξανδρο στον Γρηγόρη και τη Στυλιάνα

Συγχαρητήρια από τον Γ.Σ. Πράξανδρο στον Γρηγόρη και τη Στυλιάνα

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Πράξανδρος Κερύνειας, εκφράζει και δημοσίως τα ολόθερμά του συγχαρητήρια προς τους νεαρούς πρωταθλητές μας, Γρηγόρη Νικολάου (του Γ.Σ. Πραξάνδρου) και Στυλιάνα Ιωαννίδου (του Γ.Σ. Ολύμπια), για τις ιστορικές και επιβλητικές νίκες τους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Εφήβων/Νεανίδων, το οποίο διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη.

Επίσης συγχαίρει τους προπονητές των δύο πρωταθλητών, Ηλία Αγαπίου (παλαιό πανελληνιονίκη και παγκυπριονίκη αθλητή του Πραξάνδρου) και Γιώργο Αποστολίδη.

Ο Γ.Σ. Πράξανδρος απηχώντας τα αισθήματα σύσσωμου του φίλαθλου κόσμου της πόλης και επαρχίας Κερύνειας, εύχεται στους ταλαντούχους Βαλκανιονίκες μας ακόμα πιο τρανές επιτυχίες στο μέλλον.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Πράξανδρος συμπλήρωσε προσφάτως έναν αιώνα ζωής και δράσης και μολονότι λειτουργεί μέσα στις δύσκολες συνθήκες που προκαλεί ο εκτοπισμός από τη φυσική του έδρα, την Κερύνεια, με όσα (πενιχρά) μέσα διαθέτει κρατάει ζωντανό τον αθλητισμό για τη νεολαία της Κερύνειας και όχι μόνο. Όπως δείχνουν οι πράξεις και τα αποτελέσματα, ο Πράξανδρος κατορθώνει να αναδεικνύει σημαντικούς αθλητές, οι οποίοι τιμούν την Κύπρο στα διεθνή στάδια.

Επί τη ευκαιρία, ο Γ.Σ. Πράξανδρος θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς την ΚΟΕΑΣ για τη συνεργασία και την πολυποίκιλη στήριξη. Ευελπιστεί, δε, ότι, οι αθλητικές Αρχές γενικώς και η κυπριακή Πολιτεία ειεικώς, θα εκτιμήσουν και εμπράκτως την προσπάθεια που καταβάλλει, υπό αντίξοες συνθήκες, για την καλλιέργεια και την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ