aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΣτα ημιτελικά η Ευαγγελίδου, εκτός τελικού Αρτυματά και Παναγή

Στα ημιτελικά η Ευαγγελίδου, εκτός τελικού Αρτυματά και Παναγή

Η Ναταλία Ευαγγελίδου προκρίθηκε στα ημιτελικά των 800μ. του 23ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου που διεξάγεται στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Η αθλήτριά μας κατέλαβε την τρίτη θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά με επίδοση 2.05.73.

Εκτός τελικού των 200μ. έμεινε η Ελένη Αρτυματά, η οποία με επίδοση 23.58 έμεινε στην όγδοη θέση στην τρίτη ημιτελική σειρά. Η αθλήτρια του ΓΣΕ κατέλαβε συνολικά την 20η θέση ανάμεσα στις αθλήτριες που συμμετείχαν στα ημιτελικά ενώ είχε προκριθεί στον προκριματικό αγώνα που προηγήθηκε σαν τρίτη στη σειρά της με επίδοση 23.46.

Εκτός τελικού στο μήκος γυναικών έμεινε η Νεκταρία Παναγή. Η αθλήτρια του ΓΣΕ με επίδοση 6.33μ. κατέλαβε τη 17η θέση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του αγωνίσματος.

Αύριο, άλλοι τρεις αθλητές/τριες μας, που κατέχουν Παγκύπριο Ρεκόρ στο αγώνισμά τους, ρίχνονται στη μάχη. Πρώτη η Ραμόνα Παπαϊωάννου, η οποία το μεσημέρι (ώρα 12.45) θα αγωνιστεί στα προκριματικά των 100μ. με στόχο να περάσει στα ημιτελικά που θα γίνουν την Παρασκευή. Το απόγευμα (ώρα 16:35), ο Απόστολος Παρέλλης στη δισκοβολία θ’ αγωνιστεί στο πρώτο γκρούπ με στόχο την πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο. Τέλος, ο Αμίν Χατίρι θ’ αγωνιστεί στα 1500μ. (ώρα 18.25) με στόχο να περάσει στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ