aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΣειρά εορταστικών εκδηλώσεων ΓΣΠ για τα 125χρονα

Σειρά εορταστικών εκδηλώσεων ΓΣΠ για τα 125χρονα

Το 2019 αποτελεί ορόσημο για τον Γυμναστικό Σύλλογο «Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ), αφού φέτος συμπληρώνει 125 χρόνια ζωής. Οι εορτασμοί για τη σημαντική αυτή επέτειο στην ιστορία του Συλλόγου της Λευκωσίας, συμπίπτουν και με τη διοργάνωση από τον ΓΣΠ των φετινών Παγκύπριων Αγώνων Ανδρών και Γυναικών, που θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Στάδιο Στίβου ΓΣΠ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Με αφορμή την επέτειο αυτή, ο διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, δήλωσε ότι «εκτός από τους ετήσιους Αγώνες Στίβου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, προγραμματίζεται σειρά εορταστικών εκδηλώσεων. Επίσης, ο Σύλλογος έχει προχωρήσει στην ετοιμασία λευκώματος για την ιστορία του και οι αθλητές του ΓΣΠ αγωνίζονται με επετειακές στολές στις διοργανώσεις του 2019.

Ακόμη, τα διπλώματα που θα παραλαμβάνουν οι νικητές αθλητές στους Παγκύπριους Αγώνες 2019 είναι σχεδιασμένα βάσει των διπλωμάτων που απονέμονταν στις πρώτες διοργανώσεις των Αγώνων στις αρχές του περασμένου αιώνα». Για περισσότερες πληροφορίες: 22449825 ή 22874050.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ