aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΌλα έτοιμα για το μεγαλύτερο Συνέδριο Εκγύμνασης

Όλα έτοιμα για το μεγαλύτερο Συνέδριο Εκγύμνασης

Ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια του χώρου της Φυσικής Κατάστασης πανευρωπαϊκά, διεξάγεται στη Λευκωσία το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου. Δώδεκα εισηγητές από το εξωτερικό -οι μισοί από την άλλη μεριά του Ατλαντικού- βρίσκονται στην Κύπρο για το 6o Professional Fitness Systems Convention, το οποίο διοργανώνεται από το EShopForSports. Κεντρικό πρόσωπο είναι ο Κύπριος εμποδιστής και 7ος Ολυμπιονίκης, Μίλαν Τράικοβιτς.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει συνολικά 45 Επαγγελματικά Εργαστήρια από 15 Εισηγητές. Οι σύνεδροι έχουν ήδη ξεπεράσει τους 300, οι περισσότεροι που έχουν βρεθεί ποτέ στο συγκεκριμένο συνέδριο. Άτομα που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποια Επαγγελματικά Εργαστήρια μπορούν να εγγραφούν επί τόπου, χωρίς όμως να δικαιούνται οποιαδήποτε έκπτωση. Πληροφορίες για το πρόγραμμα στο http://pfsconvention.eshopforsports.com.

«Το Professional Fitness Systems Convention καλύπτει όλο το φάσμα της εκγύμνασης, δηλαδή Πρωταθλητισμό (Strength & Conditioning), Μαζικό Αθλητισμό (Fitness) και Ειδικό Πληθυσμό (Αποκατάσταση)» σημειώνει ο Αναστάσης Χαραλάμπους, διευθυντής του EShopForSports και προσθέτει: «Φιλοδοξούμε πως θα είναι το πιο επιτυχημένο συνέδριο που έχουμε διοργανώσει ποτέ. Σίγουρα οι εισηγητές είναι οι καλύτεροι που έχουμε φέρει ποτέ και αυτό μας τιμάει ιδιαιτέρως. Με την ευκαιρία θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που δέχτηκαν την πρόσκλησή μας».

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν οι νέες τάσεις και τεχνικές εκγύμνασης αλλά και καινούργιος εξοπλισμός που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ προηγουμένως στην Κύπρο.

Βαρύ πυροβολικό της ομάδας των Εισηγητών είναι οι Martin Rooney και Peter Twist, που θεωρούνται αυθεντίες στον τομέα τους. Ο πρώτος Αμερικάνος και ο δεύτερος Καναδός, αμφότεροι βασικοί ομιλητές στα κορυφαία Συνέδρια της IDEA στις ΗΠΑ – της χώρας που ηγείται του τομέα του Fitness παγκοσμίως. Tόσο ο Rooney όσο και ο Twist έχουν συμπεριληφθεί στο Hall of Fame του Fitness στις ΗΠΑ.

Επίσης από τις ΗΠΑ έφτασαν οι Fraser Quelch και Douglas Brooks, κορυφαίοι στο είδος τους – ο πρώτος στη μέθοδο TRX και ο δεύτερος στο Bosu. Ανάλογης φήμης ο επίσης Αμερικανός Michael Cummings αλλά και ο Έλληνας Αλέξης Μπατρακούλης, ο πρώτος μη Αμερικανός που κέρδισε τον τίτλο του Personal Trainer of the Year στις ΗΠΑ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 77776100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ