aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΟι πρώτες λεπτομέρειες για το θάνατο της Τόρι Μπόουι

Οι πρώτες λεπτομέρειες για το θάνατο της Τόρι Μπόουι

Η είδηση του θανάτου της Τόρι Μπόουι προκάλεσε σοκ. Αρχικά δεν έγινε γνωστή καμία απολύτως λεπτομέρεια σχετικά με τις συνθήκες που απεβίωσε, όμως όσο περνούν οι ώρες έρχονται πολλές πληροφορίες από τις ΗΠΑ.

Όπως ενημέρωσε το γραφείο του σερίφη της περιοχής υπήρξε τηλεφώνημα στις Αρχές ότι η Τόρι Μπόουι δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και ημέρες.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι της και εκεί τη βρήκε νεκρή. Σε ερώτηση δημοσιογράφων οι Αρχές ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχουν σημάδια πάλης ή παραβίασης στο σπίτι.

Η 32χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και για αυτό απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις, δίχως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως ήταν φυσιολογικό οι συγκεκριμένες πληροφορίες έφεραν την εύλογη ερώτηση για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο αυτοκτονίας με τους εκπροσώπους της αστυνομίας να απαντούν πως όλα θα απαντηθούν μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ