aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΝαταλία Χριστοφή: «Mια καλή εμφάνιση για την Κύπρο μας...»

Ναταλία Χριστοφή: «Mια καλή εμφάνιση για την Κύπρο μας…»

Το 2019 φαίνεται να ξεκίνησε από εκεί που τελείωσε το 2018 για την Ναταλία Χριστοφή, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Μετά την προετοιμασία στην Νότιο Αφρική και την κατάρριψη του Παγκύπριου Ρεκόρ Κ23 στα 60 μέτρα, η Κύπρια εμποδίστρια άφησε πολλές υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή της στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης (27/5-1/6) και στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα (15-16/6). Η Χριστοφή ενόψει του μεγάλου της στόχου, που δεν είναι άλλος από το πανευρωπαϊκό Κ23 στο Γκέβλε, πιθανόν να μετέχει σε αρκετές διοργανώσεις στον ελλαδικό χώρο.

Σε δηλώσεις της στην TRACKFIELDCY, η Κύπρια πρωταθλήτρια μεταξύ άλλων δήλωσε: «Την αγωνιστική μου σεζόν θα την ξεκινήσω τέλη Μαΐου. Δεν έχουν οριστικοποιηθεί τα μίτιγνκς που θα τρέξω, ωστόσο στόχος μου είναι να συμμετάσχω σε όσους πιο πολλούς αγώνες μπορώ ετσι ώστε να βρεθώ στην καλύτερη φυσική κατάσταση τον Ιούλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες κάτω των 23. Στόχος μου είναι μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση εκπροσωπώντας την Κύπρο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ