aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΜίλαν και Νεκταρία στη Γαλλία

Μίλαν και Νεκταρία στη Γαλλία

Ο Μίλαν Τράικοβιτς θα συνεχίσει το «τουρ» του στον κλειστό στίβο, τούτη τη φορά (19/2/2020) στη Γαλλία, στο διεθνές μίτινγκ του Λιεβέν. Ο Τράικοβιτς αναμένεται να κυνηγήσει μια επίδοση κάτω από 7.61, η οποία είναι η φετινή του στα 60μ. μετ’ εμποδίων στον κλειστό στίβο.

Πάντως, διοργάνωση μεγάλη στον κλειστό δεν υπάρχει φέτος (μετά τη ματαίωση τοου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ναντζίνγκ, ελέω κορωνοϊού), οπότε ο Μίλαν χρησιμοποιεί τους αγώνες σε σκεπαστά γήπεδα ως μέσα για την ολυμπιακή του προετοιμασία.

Στο μίτινγκ του Λιεβέν θα αγωνιστεί και η πρωταθλήτρια μας του Μήκους, Νεκταρία Παναγή, στην πρώτη της φετινή εμφάνιση στον κλειστό στίβο. Θα προσπαθήσει να πιάσει ένα μεγάλο άλμα η Νεκταρία, η οποία έχει μεγάλο στόχο την ολυμπιακή συμμετοχή στο Τόκυο. Κάτι που μπορεί να πετύχει καταρρίπτοντας το ρεκόρ της Λάμπρου (6,80μ., κρατάει από το 1985!) ή κάνοντας καλές επιδόσεις που θα τις δώσουν βαθμούς στο ranking list.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ