aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΜίλαν και Ελένη στην Ιταλία, ο Κυριάκος πάει στη Γαλλία

Μίλαν και Ελένη στην Ιταλία, ο Κυριάκος πάει στη Γαλλία

Στο διεθνές μίτινγκ της Πάντοβα, το οποίο θα διεξαχθεί (16 Ιουλίου 2019) υπό την αιγίδα της Nike, η Κύπρος θα έχει δύο εκπροσώπους. Στους άνδρες (στα 110μ. εμπ.) θα τρέξει ο πρωταθλητής Ευρώπης 2019 στον κλειστό, Μίλαν Τράικοβιτς, και στις γυναίκες (στα 400 μέτρα) η Μεσογειονίκις μας, Ελένη Αρτυματά. Πρόκειται για μεγάλη διεθνή συνάντηση και οι αθλητές μας θα διαγωνιστούν με μια πλειάδα αστέρων του ευρωπαϊκού και ευρύτερα του διεθνούς κλασικού αθλητισμού.

Την ίδια μέρα (16 Ioυλίου 2019) με τη συνάντηση της Πάντοβα, θα διεξαχθεί στη Γαλλία το μίτινγκ Σοτεβίλ λε Ρουέν (πλησίον του Παρισιού) και θ’ αγωνιστεί από κυπριακής πλευράς ο πρωταθλητής μας του Ύψους, Κυριάκος Ιωάννου. Eίναι μια καλή ευκαιρία το μίτινγκ για τον παγκοσμιονίκη μας, για να λάβει μέρος σε αγώνα με υψηλό συναγωνισμό.

Εν τω μεταξύ στις 13 Ιουλίου 2019 θα έχουμε κυπριακή συμμετοχή στο Φλάντερς Καπ, στο Κόρτραϊκ (Βέλγιο), όπου θα αγωνιστεί στον δρόμο των 1.500 μέτρων η Ναταλία Ευαγγελίδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ