aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΜε τέσσερις αθλητές/τριες στην Ντόχα

Με τέσσερις αθλητές/τριες στην Ντόχα

Οριστικά με τέσσερις αθλητές-τριες η Κύπρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην Ντόχα του Κατάρ, ύστερα από την οριστικοποίηση των συμμετοχών από την ΙΑΑF. Η συμμετοχή μας περιλαμβάνει δύο αθλητές και δύο αθλήτριες που εξασφάλισαν τα όρια συμμετοχής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Πρόκειται για τους Μίλαν Τραΐκοβιτς στα 110μ. εμπόδια (13.41), Απόστολο Παρέλλη στη Δισκοβολία (65.12μ.), Ελένη Αρτυματά στα 400μ. (51.34) και Ντακμάρα Χάντζλικ στο Μαραθώνιο (2:34.17).

«Άτυχη» στην προκειμένη περίπτωση, είναι η Νεκταρία Παναγή Λουκά η οποία δεν έλαβε πρόσκληση για συμμετοχή στους αγώνες, παρόλο που βρισκόταν στις 32 καλύτερες αθλήτριες, αριθμός που ήταν προϋπόθεση για συμμετοχή στη διοργάνωση.

Το αγώνισμα του Μήκους, είναι ανάμεσα σε εκείνα που η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει τη δυνατότητα να παραχωρήσει θέσεις συμμετοχής, σε χώρες που αθλητές-τριες του δεν έχουν εξασφαλίσει σε κανένα αγώνισμα τα όρια πρόκρισης. Έτσι το αγώνισμα συμπληρώθηκε, αφήνοντας εκτός Παγκόσμιου Πρωταθλήματος την πρωταθλήτρια μας, η οποία έχει καλύτερη φετινή τα 6.66μ. (όριο 6.72μ.) που πέτυχε στις 10 Ιουλίου στο Άργος-Ορεστικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ