aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΜε στόχο το (Ο)ΡΙΟ

Με στόχο το (Ο)ΡΙΟ

Διεξάγεται αύριο η Διεθνής Αθλητική Συνάντηση Στίβου «Χανιά 2016» με τη συμμετοχή Κυπρίων αθλητών και αθλητριών. Μετά την πρώτη φετινή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο Παγκύπριο Εαρινό Πρωτάθλημα «55α Μάτσεια», η Ελένη Αρτυματά (200μ.), ο Μίλαν Τραϊκοβιτς (110μ.εμπόδια) και η Νεκταρία Παναγή (μήκος), θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να διεκδικήσουν την πρόκριση τους για την Ολυμπιάδα της Βραζιλίας.

Η Ελένη Αρτυματά σημείωσε στα 200μ. 23.50 και αισιοδοξεί ότι σήμερα θα έχει την ευκαιρία με συναγωνισμό να πετύχει το στόχο της που είναι 23.20. Ο Μίλαν Τραϊκοβιτς, ο οποίος πέτυχε νέο Παγκύπριο Ρεκόρ με 13.55, στη δεύτερη συμμετοχή του θα επιδιώξει στην επίτευξη του ορίου που είναι καθορισμένο στα 13.47. Η Νεκταρία Παναγή που είχε καλύτερο άλμα στα 6.38μ., έδειξε ότι βρίσκεται σε σωστή πορεία και θ’ αγωνιστεί με στόχο να βελτιώσει τη φετινή και ατομική της επίδοση.

Στα «Χανιά 2016» θα συμμετάσχει και η Ραμόνα Παπαϊωάννου στα 100μ. Η αθλήτρια έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Ρίο από την περσινή χρονιά στο αγώνισμα των 200μ. και στοχεύει πλέον στο όριο των 100μ. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος στον κλειστό στίβο πέτυχε άλμα στα 2.28μ. μένοντας για 1εκ. μακριά από το όριο, θα προσπαθήσει με τη σειρά του να πετύχει ατομική επίδοση που θα του εξασφαλίσει το εισιτήριο για τη Βραζιλία.

Στην ίδια διοργάνωση θα συμμετάσχουν με στόχο το καλύτερο, και οι ακόλουθοι αθλητές και αθλήτριες: Παϊσιος Δημητριάδης (100μ.-200μ.), Μιχάλης Χρυσοστόμου (400μ.), Γιάννης Ανανιάδης (ύψος), Ματθαίος Βόλου (μήκος), Παναγιώτης Βόλου (τριπλούν), Ανδρέας Χρίστου (δισκοβολία), Ραφαήλ Αντωνίου (δισκοβολία), Δάφνη Γεωργίου (100μ. εμπόδια), Βασίλης Κωνσταντίνου (ύψος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ