aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΚυπριακές επιδόσεις και επικείμενες συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό Στίβου K23

Κυπριακές επιδόσεις και επικείμενες συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό Στίβου K23

Την 7η θέση στον τελικό της Δισκοβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 23 ετών, στο Γκέβλε της Σουηδίας, κατέκτησε ο Χριστόφορος Γενεθλή με επίδοση 56.59μ. Ο αθλητής του ΓΣΟ πέρασε στην οκτάδα του τελικού σαν ο πέμπτος καλύτερος με 56.56μ., αλλά περιορίστηκε τελικά στην 7η θέση βελτιώνοντας κατά 3 εκατοστά την επίδοσή του. Ο Γιώργος ήταν 12ος με βολή στα 52.93μ., αφού δεν κατάφερε στον τελικό να πλησιάσει την ατομική του επίδοση.

Την καλύτερη φετινή της επίδοση στα 1500μ. σημείωσε η Ναταλία Ευαγγελίδου στο μίτινγκ στίβου του Βελγίου. Η κάτοχος της Παγκύπριας επίδοσης στο αγώνισμα, ήταν 3η με 4.17.30 και έδειξε σημάδια βελτίωσης ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο μήνα στην Κροατία.

Στο διεθνές μίτινγκ της Πάντοβα, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα υπό την αιγίδα της Nike, η Κύπρος θα έχει δύο εκπροσώπους. Στους άνδρες (στα 110μ. εμπ.) θα τρέξει ο πρωταθλητής Ευρώπης 2019 στον κλειστό, Μίλαν Τράικοβιτς και στις γυναίκες (στα 400 μέτρα) η Μεσογειονίκις μας, Ελένη Αρτυματά. Πρόκειται για μεγάλη διεθνή συνάντηση και οι αθλητές μας θα διαγωνιστούν με μια πλειάδα αστέρων του ευρωπαϊκού και ευρύτερα του διεθνούς κλασικού αθλητισμού.

Παράλληλα με τη συνάντηση της Πάντοβα, θα διεξαχθεί στη Γαλλία το μίτινγκ στίβου Σοτεβίλ λε Ρουέν (πλησίον του Παρισιού) και θ’ αγωνιστεί από κυπριακής πλευράς ο πρωταθλητής μας του ύψους, Κυριάκος Ιωάννου. Είναι μια καλή ευκαιρία για τον παγκοσμιονίκη μας, για να λάβει μέρος σε αγώνα με υψηλό συναγωνισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ