aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΚουλιτσένκο: Από τον πόνο, τα δάκρια και την αποτυχία στην έκρηξη χαράς! (video)

Κουλιτσένκο: Από τον πόνο, τα δάκρια και την αποτυχία στην έκρηξη χαράς! (video)

Η Ελένα Κουλιτσένκο έγινε πριν από λίγες ώρες η πρώτη Κύπρια αθλήτρια στίβου, που εξασφάλισε επισήμως τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Η αθλήτρια του Πανεπιστημίου της Τζιόρτζια με επίδοση 1.97μ. μοιράστηκε το χρυσό μετάλλιο στους τελικούς του άλματος ύψους του NCAA με την Γκανέζα Ρόουζ Αμοαμίνα Γεμπόα του Ιλινόι, στο οποίο επικεφαλής προπονητής είναι ο συμπατριώτης μας Πέτρος Κυπριανού.

Η Κουλιτσένκο δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο που αποτυπώνει την πορεία ενός αθλητή. Πολλές αποτυχίες, δάκρια, τραυματισμοί, πόνος και σκληρή προετοιμασία μηνών με το ερώτημα «αν αξίζει τον κόπο» να πλανάται.

Όσο για την απάντηση της Έλενας Κουλιτσένκο; Ένα τεράστιο «ναι», το οποίο συνοδεύεται με την έκρηξη χαράς και περηφάνιας τη στιγμή της επιτυχίας. Τη στιγμή που πέρασε τον πήχη στα 197 εκατοστά και «πέταξε» για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ