aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΚΟΕΑΣ: Στις 15 Ιουνίου θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις

ΚΟΕΑΣ: Στις 15 Ιουνίου θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου δημοσίευσε οδηγό με κατευθυντήριες γραμμές για την υγεία και ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων στο άθλημα Στίβου, που αφορά κυρίως τις διοργανώσεις αγώνων σε ανοικτούς αθλητικούς χώρους.

Στόχος του οδηγού είναι να βοηθήσει τους διοργανωτές αγώνων και τις Ομοσπονδίες – Μέλη της να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο μετάδοσης του Κορωνοϊού στη διάρκεια των αγώνων και προπονήσεων. Οι οδηγίες εκδόθηκαν από το αρμόδιο επιστημονικό Τμήμα Υγείας της Διεθνούς Ομοσπονδίας και απευθύνεται στους αθλητές, προπονητές, προσωπικό, εθελοντές και σε όσους εμπλέκονται στο άθλημα.

Εν τω μεταξύ συνεδρίασε την Τετάρτη 10 Ιουνίου η Τεχνική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, η οποία εξέτασε σα βασικό θέμα τη δυνατότητα διοργάνωσης αγώνων την καλοκαιρινή περίοδο, ύστερα από την άρση των περιοριστικών μέτρων και την επιστροφή στις προπονήσεις σημαντικού αριθμού αθλητών-αθλητριών του αθλήματος.

Η Τεχνική Επιτροπή κοινοποίησε τις εισηγήσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα συνέλθει σε τακτική συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου για λήψη απόφασης. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ εκτός από τον αγωνιστικό προγραμματισμό, θα λάβει σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του αθλήματος και κυρίως σε θέματα Προϋπολογισμού, τα οποία θα διαμορφωθούν ανάλογα, ύστερα από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ