aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΚΟΕΑΣ: Διεξαγωγή αγώνων στα πλαίσια που καθόρισε η Τ.Ε.

ΚΟΕΑΣ: Διεξαγωγή αγώνων στα πλαίσια που καθόρισε η Τ.Ε.

To Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ στη συνεδρία του ημερομηνίας 15 Ιουνίου 2020 εξέτασε σειρά θεμάτων που αφορούν την τρέχουσα περίοδο και έλαβε σημαντικές αποφάσεις για το άθλημα το οποίο επηρεάστηκε σημαντικά λόγω της πανδημίας Covid-19.

Μεταξύ των θεμάτων ήταν και οι εισηγήσεις που κατέθεσε η Τεχνική Επιτροπή της Ομοσπονδίας και ειδικότερα στη διεξαγωγή αγώνων την καλοκαιρινή περίοδο, ύστερα από τα Διατάγματα του Υπουργείου Υγείας για επιστροφή των αθλητών-τριών στις προπονήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού υιοθέτησε τις εισηγήσεις, αποφάσισε τη διεξαγωγή αγώνων στα πλαίσια που καθόρισε η Τ.Ε. και την εξουσιοδότησε να συνεδριάσει εκ νέου για λήψη οριστικών αποφάσεων, οι οποίες θα είναι δεσμευτικές για το ίδιο.

Η ολομέλεια της Τεχνικής Επιτροπής θα συνέλθει τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 για λήψη τελικών αποφάσεων και θα προγραμματίσει τη διεξαγωγή Παγκυπρίων Αγώνων όλων των κατηγοριών, στα πλαίσια που καθορίζονται από τα Διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, τους Κανονισμούς του ΚΟΑ, τις οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και τις ειδικές διατάξεις που ετοίμασε η ΚΟΕΑΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ