aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΓλασκώβη: Σπουδαίος και «χρυσός» στο φώτο φίνις ο Τραΐκοβιτς! (vid & pics)

Γλασκώβη: Σπουδαίος και «χρυσός» στο φώτο φίνις ο Τραΐκοβιτς! (vid & pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το ψηλότερο σημείο του βάθρου ανέβηκε ο Μίλαν Τραΐκοβιτς! Ο πρωταθλητής μας, στον μεγάλο τελικό των 60 μέτρων μετ’ εμποδίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη της Σκωτίας, τερμάτισε πρώτος και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 7.60.

Διαβάστε επίσης: Γλίστρησε και γέλασε ο Μίλαν όταν έτρεξε στη σύντροφό του (vid)

Έτσι, ο συμπατριώτης μας έθλητής είναι πλέον ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης, αφήνοντας πίσω του τον Μαρτινό-Λαγκάρντ. Μάλιστα, χρειάστηκε το φώτο φίνις για να ξεκαθαρίσει οριστικά η τεράστια επιτυχία του Τραΐκοβιτς.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως πέταξε στην κορυφή της Ευρώπης Μίλαν Τραΐκοβιτς!

Αν και ούτε στον τελικό ο Τραΐκοβιτς κατάφερε να πλησιάσει στην κορυφαία του φετινή επίδοση (7.52), ο χρόνος του ήταν αρκετός για να του χαρίσει το χρυσό μετάλλιο και να καταγράψει μια σπουδαία επιτυχία για τον ίδιο αλλά και για την Κύπρο! Υπενθυμίζουμε πως ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη προκρίθηκε στον τελικό το μεσημέρι της Κυριακής (3/3) τερματίζοντας στην τέταρτη θέση της δεύτερης ημιτελικής σειράς με χρόνο 7.69, ενώ στον προκριματικό της 2ας Φεβρουαρίου, είχε καταταγεί πρώτος στην τρίτη σειρά με χρόνο 7.65.

Από εκεί και πέρα, επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Έλληνα Κώστα Δουβαλίδη, καθώς τερμάτισε στην 5η θέση στον μεγάλο τελικό με χρόνο 7.65 που αποτελεί καλύτερη φετινή επίδοση. Ο 32χρονος πρωταθλητής από τη Δράμα είχε πάρει την πρόκριση με τον 5ο καλύτερο χρόνο 7.66 στα ημιτελικά που διεξήχθησαν το πρωί της Κυριακής και βελτίωσε τον χρόνο του. Μάλιστα βρέθηκε πολύ κοντά σε κάποιο μετάλλιο, αλλά έμεινε οριακά πίσω.

Η τελική κατάταξη

  1. Μίλαν Τραΐκοβιτς (Κύπρος) 7.60
  2. Πασκάλ Μαρτινό – Λαγκάρντ (Γαλλία ) 7.61
  3. Ορέλ Μανγκά (Γαλλία) 7.63
  4. Ορλάντο Ορτέγκα (Ισπανία) 7.64
  5. Κώστας Δουβαλίδης (7.65)
  6. Άντι Πότσι (Μεγάλη Βρετανία) 7.68
  7. Βιλέμ Μπελοτσιάν (Γαλλία) 7.68
  8. Έλμο Λάκα (Φινλανδία) 7.74

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ