aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΕυρωπαϊκό κλειστού στίβου: Τελικός με Μανόλο για το φινάλε της Ελλάδας

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Τελικός με Μανόλο για το φινάλε της Ελλάδας

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, ετοιμάζεται να αγωνιστεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 18:05.

Ο ίδιος έχει ήδη δηλώσει πως ο στόχος του είναι να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ του (5.86μ.) που αν καταφέρει να το κάνει φαίνεται σχεδόν απίστευτο να χάσει ένα μετάλλιο. Ο Καραλής εξήγησε πως νιώθει πολύ καλά και βρίσκεται σε πού καλή ψυχολογική κατάσταση ενώ λογικά θα έχει μία πολύ καλή κερκίδα, από όλη την ελληνική αποστολή που θα βρίσκεται στο πλευρό του. Φυσικά, στο στάδιο θα είναι και η οικογένειά του με τον μπαμπά του, Χάρης Καραλής, να είναι ο προπονητής του ενώ μαμά και αδελφή βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ο τελικός του επί κοντώ προβλέπεται να είναι σωστό θρίλερ καθώς από τον προκριματικό τρεις αθλητές πέρασαν στον τελικό με όριο (5.75μ.). Όμως, ο Καραλής ήταν ο μοναδικός που πέρασε με καθαρό πίνακα. Ο μεγάλος άλτης, Μόντο Ντουπλάντις, απουσιάζει και έτσι όλες οι θέσεις στο βάθρο είναι ανοιχτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ