aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΕκτός τελικού ο Τράικοβιτς

Εκτός τελικού ο Τράικοβιτς

Στα ημιτελικά των 60μ. με εμπόδια σταμάτησε η πορεία του Μίλαν Τράικοβιτς, στο 37ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στην Κωνσταντινούπολη.

Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη τερμάτισε στην 6η θέση της δεύτερης ημιτελικής σειράς σε 7.73, αφού χτύπησε δυνατά το τέταρτο εμπόδιο και έχασε ρυθμό, ενώ είχε ξεκινήσει δυνατά. Συνολικά, ο Τράικοβιτς είχε τον 9ο χρόνο στις δύο ημιτελικές σειρές, με τους διοργανωτές να περνάνε στον τελικό τους τέσσερις πρώτους από κάθε σειρά!

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε μία δύσκολη περίοδος για τον Μίλαν Τράικοβιτς, και φάνηκε τελικά ότι ο τραυματισμός στη μέση τον άφησε πίσω, όμως ήταν παρών σε ένα ακόμα Ευρωπαϊκό Κλειστού και έδωσε ό,τι μπορούσε.

Για τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2019 στη Γλασκώβη ακολουθεί σημαντική ξεκούραση και προετοιμασία για τον ανοικτό στίβο, όπου θα κυνηγήσει την πρόκρισή του για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Η κατάταξη μετά τους δύο ημιτελικούς:

2 095121

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ