aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΕΚΟ Κύπρου: Έζησε στιγμές περηφάνιας στο ‘EKO Cyprus International Athletics Meeting’!

ΕΚΟ Κύπρου: Έζησε στιγμές περηφάνιας στο ‘EKO Cyprus International Athletics Meeting’!

Με το ευ αγωνίζεσθαι να κυριαρχεί και να αναδεικνύει όλο το μεγαλείο του κλασικού αθλητισμού, η ΕΚΟ Κύπρου, ως Ονομαστικός Χορηγός του ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting, μοιράστηκε με το κοινό δυνατές στιγμές συγκίνησης στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 οι φίλοι του στίβου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά μεγάλα ονόματα του διεθνούς στίβου και κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της Κύπρου, οι οποίοι διακρίνονται κάθε χρόνο σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.

Μιλτιάδης Τεντόγλου, Μίλαν Τράικοβιτς, Απόστολος Παρέλλης, αδελφές Ολίβια και Φιλίππα Φωτοπούλου, Ναταλία Χριστοφή, Αλέξανδρος Πουρσανίδης, Δάφνη Γεωργίου, Δέσποινα Χαραλάμπους και άλλοι αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ ένα εμφανώς αναβαθμισμένο Διεθνές Μίτινγκ που έγραψε τη δική του ιστορία! Οι συμμετέχοντες, παγκόσμιοι πρωταθλητές αλλά και καταξιωμένα ονόματα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, προσέφεραν θέαμα υψηλών προδιαγραφών, προβάλλοντας τις επιτυχίες, τις αξίες και τις αρχές του αθλητικού πνεύματος.

Στο Τσίρειο Στάδιο, όπου «χτυπούσε» δυνατά η καρδιά του στίβου, η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε τις τέσσερις χιλιάδες. Ανάμεσά τους παρευρέθηκαν προεξέχουσες προσωπικότητες και φίλοι/ες του στίβου.

Η ΕΚΟ Κύπρου χειροκρότησε κάθε προσπάθεια, ενώ δεν παρέλειψε επίσης να συγχαρεί τους διοργανωτές, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες, είτε ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών και των νικητριών είτε είχαν μία αξιοπρεπή παρουσία. Επισημαίνεται ότι ΕΚΟ Κύπρου, στο πλαίσιο των δράσεων ΕΚΕ που υλοποιεί σε ετήσια βάση, αγκαλιάζει διαχρονικά και τον αθλητισμό, στηρίζοντας πρωτοβουλίες που προάγουν την αριστεία και την ευγενή άμιλλα.

Εκ μέρους λοιπόν της ΕΚΟ Κύπρου, η οποία ήταν ο φετινός Ονομαστικός Χορηγός του ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting, ο Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων κ. Παύλος Στεφανίδης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Μάρκετινγκ της ΕΚΟ Κύπρου κ. Μαρίνα Τζιακούρη απένειμαν τα μετάλλια που αφορούσαν τα αγωνίσματα 400 μέτρων ανδρών και άλμα εις μήκος γυναικών, αντίστοιχα.

Σχετικά με την ΕΚΟ CYPRUS LIMITED
Η Εταιρεία EKO CYPRUS LIMITED είναι κατά 100% θυγατρική της HELLENiQ ENERGY. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου, χύμα αλλά και εμφιαλωμένου, σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Το δίκτυο πρατηρίων της EKO CYPRUS LIMITED κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στα καύσιμα κίνησης. Η Εταιρεία ανέλαβε τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας στο Βασιλικό, μια επένδυση που στην πλήρη ανάπτυξή της θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η συνεισφορά της ΕΚΟ CYPRUS LIMITED στην αγορά εργασίας είναι εξίσου σημαντική: περισσότεροι από 1,500 εργαζόμενοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα στην Εταιρεία και τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες και πρατήρια με σήμα της ΕΚΟ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ