aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΧρυσό άλμα του Μίλτου Τεντόγλου

Χρυσό άλμα του Μίλτου Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό, με άλμα στα 8,32 στον τελικό του μήκους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ23 που διεξάγεται στο Γκέβλε της Σουηδίας. Ο Έλληνας αθλητής δυσκολεύτηκε να απαντήσει στο άλμα του Ισπανού Εκτορ Σάντος που άρχισε τον αγώνα του με 8,19 μ. και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ.

Ο Τεντόγλου με το 8,32 μ. ανέβηκε στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης κι έδειξε έτοιμος ενόψει του μεγάλου του στόχου για το 2019, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχας. Έχει ήδη στην κατοχή του δύο χρυσά στην κατηγορία ανδρών σε Βερολίνο και Γλασκόβη, το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 το 2017 και το ασημένιο το 2016 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Εξάλλου, η Ειρήνη Μιχάλα εκπροσώπησε την Ελλάδα στα 10.000μ. και πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση κατέλαβε την 17η θέση με 35.39,98, επίδοση που βελτιώνει το φετινό της ρεκόρ. Καλή παρουσία και από τον Οδυσσέα Μουζενίδη στον τελικό της σφαιροβολίας, αφού κατέλαβε την 7η θέση με βολή στα 18,99 μ., κοντά στο φετινό του 19,18 μέτρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ