aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΜπατζάβαλης: «Θα πάω για να κερδίσω στην παγκόσμια πανεπιστημιάδα»

Μπατζάβαλης: «Θα πάω για να κερδίσω στην παγκόσμια πανεπιστημιάδα»

ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ

Ο Κύπριος πρωταθλητής μετά την συμμετοχή του στο φοιτητικό πρωτάθλημα στη Λεμεσό και την νίκη του με βολή στα 74.41, δείχνει ότι έχει αφήσει πίσω τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν και είναι έτοιμος να μπει δυναμικά στην καλοκαιρινή σεζόν.

Ο Μπατζάβαλης θα αγωνιστεί στο Εαρινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα «Μάτσεια», ενώ στην συνέχεια θα αγωνιστεί στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης στο Μαυροβούνιο. Δεδομένη είναι η συμμετοχή του στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ της trackfieldcy, μεγάλος στόχος για τον Μπατζάβαλη είναι το χρυσό μετάλλιο στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα στην Νάπολη της Ιταλίας (3-14 Ιουλίου), καθώς όπως δηλώνει ο ίδιος: «στόχος μου είναι να κερδίσω και να πάρω το χρυσό μετάλλιο».

Εννοείται ότι ο Κύπριος ακοντιστής θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαικό κύπελλο ομάδων στην Κροατία τον Αύγουστο, καθώς η συμμετοχή του σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση θα δώσει βαθμούς σ’ένα αγώνισμα που η Κύπρος υστερούσε σε διεθνές επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ