aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣ«Αργυρή» η Αρτυματά, καλή αρχή ο Κριούκοφ, 4η η Αριστοτέλους

«Αργυρή» η Αρτυματά, καλή αρχή ο Κριούκοφ, 4η η Αριστοτέλους

Το πρώτο μετάλλιο για την Κύπρο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου που είναι σε εξέλιξη στο Πράβετς της Βουλγαρίας, είναι γεγονός. Η Ελένη Αρτυματά τερμάτισε δεύτερη στα 400 μέτρα γυναικών με επίδοση 51.77 και κρέμασε στον λαιμό της το αργυρό μετάλλιο.

Η κορυφαία Κύπρια σπρίντερ παραμένει σταθερή κάτω από τα 52 δευτερόλεπτα και παρουσιάζεται πανέτοιμη για διάκριση ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες η Αρτυματά εξασφάλισε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Καλή αρχή πραγματοποίησε ο Έλβις Κριούκοφ στο δέκαθλο με επιδόσεις κοντά στα ατομικά του ρεκόρ. Κατέκτησε την 1η θέση στο 100άρι, ενώ με άλμα στα 7.03 πήρε την πρώτη θέση και στο άλμα εις μήκος.

Από εκεί και πέρα, την καλύτερή της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Αριστοτέλους στο άλμα επί κοντώ γυναικών. Η Κύπρια πρωταθλήτρια έκλεισε μία δύσκολη χρονιά, μετά από το σοβαρό τραυματισμό που είχε στη Ταραγόνα, με φετινή επίδοση στον τελευταίο της αγώνα στα 3.81. Η Αριστοτέλους κατέλαβε την τέταρτη θέση στο βαλκανικό πρωτάθλημα και πλέον θα ξεκουραστεί λίγο και θα ετοιμαστεί για την επόμενη χρονιά. Να σημειωθεί ότι η Αριστοτέλους που γυμνάζεται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει για προπόνηση στο νησί, φτάνει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.

Όσον αφορά στον Μίλαν Τράικοβιτς, κατέλαβε την 5η θέση στο μίτινγκ ISTAF του Βερολίνου με επίδοση 13.51.

*Πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις των αθλητών μας στο Πράβετς και φωτογραφίες για Κριούκοφ και Αριστοτέλους, αναδημοσιεύτηκαν από την ιστοσελίδα Trackfieldcy.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ