aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΑυτοκράτειρα των αιθέρων στην Κωνσταντινούπολη η Στυλιάνα!

Αυτοκράτειρα των αιθέρων στην Κωνσταντινούπολη η Στυλιάνα!

Απόλυτος θρίαμβος (δύο στα δύο) για την Κύπρο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Εφήβων/Νεανίδων 2020, το οποίο διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη (9/2/2020), αφού μετά τον Γρηγόρη Νικολάου, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και η Στυλιάνα Ιωαννίδου (στο Ύψος)! Δύο συμμετοχές, δύο χρυσά μετάλλια με επιβλητικό τρόπο!

Η Στυλιάνα στέφθηκε αυτοκράτειρα του άλματος εις Ύψος μέσα στην Πόλη, νικώντας με εκπληκτική άνεση και πιάνοντας με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια: Χρυσό βαλκανικό μετάλλιο, νέο παγκύπριο ρεκόρ της κατηγορίας της (Κορασίδες και ισοφάριση της επίδοσης Νεανίδων) στο αγώνισμα (με 1,82μ.) και εξασφάλιση του ορίου συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων του 2020.

Η ιπτάμενη αθλήτρια του Γ.Σ. Ολύμπια, «έπαιξε» μόνη της στα τελευταία άλματα, αφού η δεύτερη αθλήτρια (η Ελλαδίτισσα Σάντυ Παπακώστα) έμεινε στο 1,76μ., όπως και οι άλλες διεκδικήτριες μεταλλίων. Πέρασε το 1,79μ. καταρρίπτοντας τοπρόσφατο ρεκόρ της και το ανέβασε εν συνεχεία στο 1,82μ. Δοκίμασε μάλιστα να περάσει το 1,84μ., χωρίς αποτέλεσμα, αλλά, προφανώς, δεν θα αργήσει να υπερβεί και αυτό το ύψος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ