aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣ8ος στον κόσμο ο άτυχος Τραΐκοβιτς

8ος στον κόσμο ο άτυχος Τραΐκοβιτς

Μια στιγμιαία κακοτυχία στον ψεσινό (2/10/20190) τελικό των 110μ. μετ’ εμποδίων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, κόστισε ακριβά στον Μίλαν Τράικοβιτς. Ο πρωταθλητής Ευρώπης βγήκε πολύ καλά από τον βατήρα, έτρεξε θαυμάσια ώς τα μέσα περίπου της κούρσας, δείχνοντας ότι θα διεκδικούσε ακόμα και μετάλλιο!

Εκεί τον έπληξε η κακοδαιμονία, καθώς χτύπησε στο εμπόδιο, έμεινε πίσω, βγήκε εντελώς εκτός ρυθμού και τελικώς τερμάτισε 8ος με επίδοση 13.87. Κρίμα, πραγματικά, γιατί βρισκόταν σε θαυμάσια φόρμα ο πρωταθλητής μας και ήταν φαινόταν ικανός να κυνηγήσει το «θαύμα». Βεβαίως, το ότι έφτασε, ο Μίλαν, ξανά σε έναν τελικό μεγάλης διοργάνωσης, είναι σπουδαία υπόθεση για τον ίδιο και για την μικρή μας Κύπρο, ενώ η ατυχία του, προσφανώς θα τον πεισμώσει για τη συνέχεια (έρχονται οι Ολυμπιακοί του Τόκυο…).

Νικητής ήταν ο Αμερικανός Χάλογουεϊ  με 13.10, ο Ρώσος Σουμπένκοφ ανέβηκε δεύτερος στο βάθρο (13.15) και η έκπληξη έγινε από τον Γάλλο, τον Μαρτινό Λαγκάρντ, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο (13.18). Άτυχος, πέρα από τον Μίλαν, φάνηκε ο συνοδοιπόρος του, Ντανιέλ Ορτέγα, που επηρεάστηκε από την ατυχία του φαβορί (Μακλάουντ). Ο Τζαμαϊκανός χτύπησε διαδοχικά σε εμπόδια και έπεσε πάνω στον Ορτέγα, ο οποίος  κλονίστηκε, έχασε τον ρυθμό του και κατετάγη 5ος με 13.30. Όσο για τον Μακλάουντ τερμάτισε τελευταίος τρεκλίζοντας (επίδοση 17.86) και τελικά ακυρώθηκε.

Η σειρά τερματισμού (έτρεξαν εννιά αθλητές στον τελικό): Χάλογουεϊ (ΗΠΑ) 13.10, Σουμπένκοφ (Ρωσία) 13.15, Μαρτινό-Λαγκάρντ (Γαλλία) 13.18, Σίε (Κίνα) 13.29, Ορτέγα (Ισπαν.) 13.30, Μπρέιθγουαϊτ (Μπαρμπ.) 13.61, Άλεν (ΗΠΑ) 13.70, ΤΡΑΪΚΟΒΙΤΣ (Κύπρος) 13.87, Μακλάουντ (Τζαμ.) Ακύρωση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ