aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣ5ος στην Ευρώπη ο Τραΐκοβιτς, μεγάλο ρεκόρ από τα κορίτσια μας!

5ος στην Ευρώπη ο Τραΐκοβιτς, μεγάλο ρεκόρ από τα κορίτσια μας!

Τη μεγαλύτερη διάκριση σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου μετά τον διαχωρισμό του κυπριακού από τον ελληνικό στίβο, πέτυχε ο Μίλαν Τραΐκοβιτς στον τελικό των 110μ. με εμπόδια που έγινε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Ο αθλητής του ΓΣΟ τερμάτισε στην 5η θέση με 13.44 και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του, σημειώνοντας στα προκριματικά και Νέο Παγκύπριο Ρεκόρ Ανδρών με 13.39.

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η σκυταλοδρομία 4Χ100μ. γυναικών της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Άμστερνταμ. Τα κορίτσια μας τερμάτισαν στην 5η θέση στην 1η ημιτελική σειρά και συνέτριψαν το Παγκύπριο Ρεκόρ με 43.87 (προηγούμενο 44.87).

Η εθνική ομάδα κατέλαβε την 9η θέση στην κατάταξη και έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό του αθλήματος. Την εθνική ομάδα την αποτελούσαν οι Ελένη Αρτυματά, Ραμόνα Παπαϊωάννου και οι αδελφές Ολίβια και Φιλίππα Φωτοπούλου.

traikovic

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ