aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΟ προπονητής της Αρτυματά ξεσπάθωσε στον Active: «Είναι ντροπή για την Πολιτεία και για όλους»!

Ο προπονητής της Αρτυματά ξεσπάθωσε στον Active: «Είναι ντροπή για την Πολιτεία και για όλους»!

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του στον Active 107,4 &102,5 και την εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» ο προπονητής της Ελένης Αρτυματά, Αντώνης Γιαννουλάκης, αναφέρθηκε και στις συνθήκες προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Δυστυχώς, σε κάποιους τομείς, σύμφωνα με τον Ελλαδίτη προπονητή, ακόμη κι οι απλές προπονήσεις γίνονται με δυσκολία. Για το θέμα αυτό είχε μιλήσει κατ’ επανάληψη και στο παρελθόν, από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι και λίηους μήνες πρίν τους Ολυμπιακούς (ΕΔΩ).

Διαβάστε επίσης: Γιαννουλάκης: «Η Ελένη Αρτυματά είναι στην κυριολεξία μία κυρία!»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αντώνης Γιαννουλάκης για το συγκεκριμένο θέμα: «Στην προετοιμασία δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ και μπράβο στην Ελένη, διότι στην Κύπρο δεν υπάρχουν γήπεδα, το χω ξαναπεί. Φοβάμαι ότι θα πρέπει να φύγουμε στο εξωτερικό για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να κάνουμε προπόνηση. Μπράβο και στον Ορλάντο, ένα ξένο παιδί που ανέχθηκε όλη αυτήν την κατάσταση.

Έχω κάνει έκκληση όλα αυτά τα χρόνια να σεβαστούνε τον κόπο μας και να μας φτιάξουν ένα γήπεδο να κάνουμε προπόνηση με αξιοπρέπεια. Είναι ντροπή για την Πολιτεία και για όλους. Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο. Έχουν φτιαχτεί δύο γήπεδα και είναι άθλια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ