aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΓιαννουλάκης: «Η Ελένη Αρτυματά είναι στην κυριολεξία μία κυρία!»

Γιαννουλάκης: «Η Ελένη Αρτυματά είναι στην κυριολεξία μία κυρία!»

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών των 400μ. γυναικών, ο Active 107,4 &102,5 και η εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» φιλοξένησε την Ελένη Αρτυματά (εδώ οι δηλώσεις της) και τον προπονητή της, Αντώνη Γιαννουλάκη.

Ο Αντώνης Γιαννουλάκης ήταν χαρούμενος και συγκινημένος από τη μεγάλη επίδοση της αθλήτριάς του την αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Περιμέναμε μια επίδοση κάτω από 51 δευτερόλεπτα. Για να μπούμε τελικό ήταν πάρα, πάρα πολύ δύσκολο, αφού γίνονται απίστευτα ρεκόρ στο Τόκιο. Ακολουθήσαμε κι εμείς κι η Ελένη έκανε ένα ρεκόρ που της αρμόζει πριν αποχαιρετήσει τον αθλητισμό. Ελπίζω να μείνει άλλα ένα – δύο χρόνια, να το κάνουμε λίγο καλύτερο».

Δηλαδή, η Ελένη είχε αποφασίσει ότι θα σταματήσει; «Ελπίζω πως δεν θα σταματήσει. Διότι τη χρειάζεται ο αθλητισμός, για να τραβήξει σαν μαγνήτης και άλλα παιδιά. Εγώ το ελπίζω, πως θα συνεχίσει».

Η Ελένη σας έχει ανακοινώσει ότι αυτός θα ήταν ο τελευταίος της αγώνας; «Όχι, όχι. Δεν μου έχει ανακοινώσει κάτι η ίδια. Θέλει όμως να συνεχίσει ένα – δύο χρόνια. Θα δούμε πως θα πάει… Το θέμα είναι ότι σήμερα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ. Η Ελένη είναι μεγάλη αθλήτρια, όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει σπουδαίες επιδόσεις στα 100, στα 200 κι ήρθε και προστέθηκε και αυτό στα 400 μέτρα. Είμαι λίγο συγκινημένος διότι μου το έκανε σαν δώρο, γιατί ο άλλος αθλητής μου, ο Ορλάντο Ορτέγα δεν μπόρεσε να κατέβει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω τραυματισμού την τελευταία στιγμή. Ήμουν πικραμένος, ήθελε να μου το κάνει δώρο και να χαμογελάσω. Χαμογελάσαμε και οι δύο και ελπίζω να την πείσω να συνεχίσει για άλλο ένα χρόνο, να τρέξουμε λίγο πιο γρήγορα, να πάρουμε το ρεκόρ λίγο παραπάνω».

Για το γεγονός ότι η Ελένη Αρτυματά είναι μια από τις πιο συμπαθείς αθλήτριες της Κύπρου, ο προπονητής της σχολίασε: «Είναι στην κυριολεξία μία κυρία! Η κυρία του αθλητισμού! Ένα παιδί μορφωμένο, ένα παιδί που συνδύασε τις σπουδές της με τον αθλητισμό, μετράει τα λόγια της. Η Ελένη είναι μία Κυρία κι αυτό ο κόσμος το βλέπει και το καταλαβαίνει. Με την παρουσία της, με την προσωπικότητά της. Είμαστε μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2004, από τότε που σταμάτησε η Άντρη Σιάλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ