aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΟ Παύλος Κοντίδης στους κορυφαίος ιστιοπλόους του κόσμου με την τέταρτη θέση

Ο Παύλος Κοντίδης στους κορυφαίος ιστιοπλόους του κόσμου με την τέταρτη θέση

Μετά από 10 ιστιοδρομίες μεταξύ 25 Ιουλίου, μέχρι 30 Ιουλίου, και το σημερινό τελικό, την «Κούρσα Μεταλλίων», ο Παύλος Κοντίδης πήρε την τέταρτη θέση! Μετά από το Αργυρό μετάλλιο του Κοντίδη στο Λονδίνο, η θέση αυτή αποτελεί, μαζί με την τέταρτη θέση του Αντώνη Νικολαΐδη στη Σκοποβολή στο Πεκίνο, τη δεύτερη υψηλότερη επίδοση της Κύπρου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μέχρι σήμερα!

Με 88 βαθμούς ποινής, τρεις περισσότερους από τον Νορβηγό Tomasgaard Hermann, που πήρε το Χάλκινο μετάλλιο και έξι από τον συναθλητή του, Stipanovic Tonci, που πήρε το Αργυρό, και τερματίζοντας στην έκτη θέση στον τελικό, ο πρωταθλητής μας παρέμεινε στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Ο Παύλος είχε μια εκπληκτική παρουσία στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, παρόλες τις δυσμενείς συνθήκες της χρονιάς που πέρασε, παραμένοντας πάντα στις πρώτες θέσεις, δίνοντας ψυχή και σώμα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού φιλοξένησε τους αθλητές του τμήματος Ιστιοπλοΐας, προπονητές του Ομίλου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η περηφάνεια μικρών και μεγάλων, αλλά και η συγκίνηση για τα κατορθώματα του Παύλου ήταν εμφανής.

Η πορεία του Παύλου Κοντίδη έχει εμπνεύσει μια ολόκληρη γενιά αθλητών ανά το Παγκύπριο, εκ των οποίων μερικοί από αυτούς έκαναν και το ντεμπούτο τους φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη στήριξη της Καμπάνιας του Παύλου #TowardsTokyo.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, κος Νίκος Χαραλαμπίδης, «η κούρσα μεταλλίων είναι καθαρά κούρσα τακτικής, όπου δυστυχώς ο Παύλος δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο, του εύχομαι όμως, οι Ολυμπιακοί στο Παρίσι, που δεν είναι πλέον και τόσο μακριά, να τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στο Χρυσό Μετάλλιο, που γνωρίζω πόσο επιθυμεί να κατακτήσει».

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η διεύθυνση του Ομίλου συγχαίρουν τον Παύλο Κοντίδη για την εξαιρετική του εμφάνιση στο Τόκιο και του εύχονται κάθε επιτυχία στα επόμενα του βήματα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ