aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΓιάννης για Ιακωβίδη: «Κοιτούν τα χρήματα και σου λένε 'σκάσε και παίξε', πρέπει να τον...

Γιάννης για Ιακωβίδη: «Κοιτούν τα χρήματα και σου λένε ‘σκάσε και παίξε’, πρέπει να τον στηρίξουμε»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε τη στήριξή του στο Θοδωρή Ιακωβίδη μέσω social media, έπειτα από την κατάθεση ψυχής του πρωταθλητή της άρσης βαρών για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να φτάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Για την ανάρτησή του αυτή ρωτήθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά την κατάκτηση του τίτλου του NBA, με τον σταρ των Μπακς να απαντάει: «Το να είσαι στο τοπ επίπεδο είναι δύσκολο. Τα περισσότερα βράδια ήμουν μόνος στο Μιλγουόκι με την οικογένειά μου. Δεν το πολυσυζητάνε με τους αθλητές. Είναι δύσκολο. Όλοι κοιτούν τα χρήματα και σου λένε σκάσε και παίξε. Ήταν πολύ βαρύ», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

«Χάρηκα που βγήκε και είπε πως ένιωθε. Χάρηκα πολύ γιατί και εγώ πάρα πολλά βράδια δεν μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή. Έχω φίλους που με στηρίζουν και μου δίνουν κίνητρο».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τον πρωταθλητή της άρσης βαρών και τόνισε την ανάγκης για στήριξη όλων των αθλητών που προσπαθούν να κάνουν το βήμα παραπάνω:

«Μιλήσαμε με τον Θοδωρή και του είπα ότι ξέρω πόσο δύσκολο είναι αυτό που περνάει. Όλα τα παιδιά πρέπει να τα στηρίξουμε. Και ο Καλαϊτζάκης. Ένα παιδί που ήρθε στους πρωταθλητές, που πρέπει να τα υποστηρίξουμε και να μην τα κρίνουμε με στόχο να γκρεμίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ