aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΒλαδίμηρος Τζιωρτζής και PSALTIS AUTO PARTS / ENEOS MOTOR OIL ανανέωσαν τη συνεργασία τους για...

Βλαδίμηρος Τζιωρτζής και PSALTIS AUTO PARTS / ENEOS MOTOR OIL ανανέωσαν τη συνεργασία τους για έβδομη χρονιά

Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής ανανέωσε τη συνεργασία του με την PSALTIS AUTO PARTS / ENEOS MOTOR OIL για την αγωνιστική σεζόν 2024. Ο Κύπριος οδηγός της Italian Academy Motorsports / Alex Caffi Motosport, όπως είχε ανακοινώσει από τον περασμένο Νοέμβριο, θα αγωνιστεί στην ανώτατη κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος NASCAR WHELEN EURO SERIES 2024, που περιλαμβάνει επτά αγώνες στην Ευρώπη και συγκεκριμένα σε Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Τσεχία, Γερμανία και Βέλγιο.

«Με μεγάλη χαρά ανανεώνω την συνεργασία μου με την εταιρείας PSALTIS AUTO PARTS και το κορυφαίο ιαπωνικό λιπαντικό κινητήρα ENEOS MOTOR OIL. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην εταιρεία που για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες μου. Το 2024 είναι μια χρονιά πολύ σημαντική για εμένα και την ομάδα μου, όπου ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην PRO κατηγορία αλλά και ο τίτλος στην κατηγορία των Ομάδων» σημειώνει ο Τζιωρτζής.

Από πλευράς της PSALTIS AUTO PARTS /ENEOS MOTOR OIL, ο κ. Ιάκωβος Χαγκόπ Ντεμιρτζιάν, Marketing Manager, πρόσθεσε: «Πιστεύουμε στον Βλαδίμηρο πολλά χρόνια τώρα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας μαζί του για έβδομη συνεχή χρονιά. Θα σταθούμε περήφανοι δίπλα του σε κάθε βήμα και αγώνα τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ και είμαστε σίγουροι ότι για ακόμη μια χρονιά θα χαρούμε μαζί του πολλές επιτυχίες».

Το επόμενο διάστημα ο Τζιωρτζής θα συμμετάσχει σε πρόσθετες δοκιμές εξέλιξης με την ομάδα του, καθώς έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο αυτοκίνητο με βάση τους νέους κανονισμούς του πρωταθλήματος. Η πρεμιέρα της αγωνιστική σεζόν θα γίνει 9-14 Απριλίου στη Βαλένθια, σε μια από τις αγαπημένες πίστες του Κύπριου οδηγού όπου σημείωσε δύο νίκες το 2023.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NASCAR WHELEN EURO SERIES είναι πιστοποιημένο από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) και αποτελεί σειρά αγώνων που γίνεται στην Ευρώπη με την στήριξη και συνεργασία του αμερικανικού NASCAR.

Η PSALTIS AUTO PARTS είναι κορυφαίος προμηθευτής ανταλλακτικών αυτοκινήτων για πάνω από 50 χρόνια στην αγορά της Κύπρου με παρουσία σε όλες τις πόλεις. Η εταιρεία εισάγει και προμηθεύει μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, λιπαντικών όπως και το ιαπωνικό ENEOS MOTOR OIL, αναλώσιμα και εξοπλισμό γκαράζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ