aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΤρίτη φετινή νίκη για τον Dovizioso

Τρίτη φετινή νίκη για τον Dovizioso

Την τρίτη φετινή του νίκη πανηγύρισε στο MotoGP Αυστρίας ο Andrea Dovizioso. Ο Ιταλός είχε συγκλονιστική μάχη με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Marc Marquez αλλά κατάφερε να κρατηθεί στην κορυφή. Ο Ισπανός είχε την pole αλλά σύντομα έβλεπε την πλάτη και των δύο αναβατών της Ducati, με τον Jorge Lorenzo να αναλαμβάνει στην αρχή τα ηνία.

Όμως σύντομα οι δύο προαναφερθέντες τον έπιασαν, τον πέρασαν και από εκεί και πέρα ξεκίνησαν την κόντρα τους. Αυτή κράτησε μέχρι και τον 28 και τελευταίο γύρο, όπου έχοντας αλλάξει θέσεις μία ντουζίνα φορές, βρέθηκαν σχεδόν δίπλα-δίπλα βγαίνοντας στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού του σιρκουί του Σπίλμπεργκ. Η τελευταία προσπάθεια του Marquez είχε αποδειχθεί ανεπιτυχής και έτσι ο Dovizioso χάρισε εαυτόν αλλά και στη Ducati, την τρίτη φετινή νίκη.

Με τη δεύτερη θέση ο Marquez διατήρησε τα ηνία στη βαθμολογία, ενώ ο teammate του στην εργοστασιακή ομάδα της Honda, Dani Pedrosa, συμπλήρωσε το βάθρο. Ο Lorenzo είδε τέταρτος την καρό σημαία, μπροστά από τη δορυφορική Yamaha Tech3 του Johann Zarco και τις δύο εργοστασιακές Yamaha των Maverick Vinales και Valentino Rossi.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1. Andrea Dovizioso Ducati 39m43.323s
2. Marc Marquez Honda 0.176s
3. Dani Pedrosa Honda 2.661s
4. Jorge Lorenzo Ducati 6.663s
5. Johann Zarco Yamaha 7.262s
6. Maverick Vinales Yamaha 7.447s
7. Valentino Rossi Yamaha 8.995s
8. Alvaro Bautista Ducati 14.515s
9. Loris Baz Ducati 19.620s
10. Mika Kallio KTM 19.766s

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ