aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΤελευταίο το φετινό γκραν πρι στη Σεπάνγκ

Τελευταίο το φετινό γκραν πρι στη Σεπάνγκ

Η κυβέρνηση της Μαλαισίας αποφάσισε να σταματήσει να διοργανώνει το γκραν πρι της Φόρμουλα Ενα, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στην πίστα της Σεπάνγκ, μετά το φετινό αγώνα τον προσεχή Οκτώβριο, λόγω της μείωσης στις πωλήσεις εισιτηρίων και την τηλεθέαση.

Η κυβέρνηση της χώρας και οι διοργανωτές του αγώνα συναντήθηκαν χθες και αποφάσισαν να λήξουν τη συνεργασία τους, ένα, μάλιστα, χρόνο πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου.

Η Μαλαισία φιλοξενεί αγώνες της Φόρμουλα Ενα από το 1999, αλλά η κρατική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου Petronas, που είναι ο χορηγός της ονομασίας του αγώνα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα από την πτώση στις τιμές του πετρελαίου. Οι πωλήσεις εισιτηρίων για τον αγώνα έχουν πέσει από το 2014 και πως οι αρχικές εκθέσεις δείχνουν ότι η τηλεθέαση του εφετινού αγώνα στη Μαλαισία (2/10), στον οποίο ο Αυστραλός Ντάνιελ Ρικιάρντο πανηγύρισε την «παρθενική» νίκη του για το 2016, ήταν η χαμηλότερη στην ιστορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ