aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣτον διαγωνισμό «F1 in Schools» συμμετέχει η Inferno Racing

Στον διαγωνισμό «F1 in Schools» συμμετέχει η Inferno Racing

Στις εγκαταστάσεις τις Αγγλικής Σχολής στην Λευκωσία θα λάβει χώρα το σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου ο διεθνής διαγωνισμός «F1 in Schools». Φέτος θα λάβουν έξι ομάδες μέρος στη διοργάνωση με τις πρώτες δύο να περνάνε στους Παγκόσμιους τελικούς τον Σεπτέμβρη στην Μαλαισία.

Μία από τις έξι ομάδες είναι και η Inferno Racing, που αποτελείτε από πέντε μαθητές, της Αγγλικής Σχολής και της Σχολής Φάλκον. Ο Γιάννης Φακουκάκης είναι ο αρχηγός της ομάδας όπου θέτει τους στόχους και τις προθεσμίες και πάντα διασφαλίζει ότι όλα κυλούν ομαλά, βοηθώντας όπου χρειάζεται.

Ο Χριστόφορος Κατσιδιάρης και ο Χάρης Πέτρου είναι οι δύο μηχανικοί τις ομάδας όπου μαζί σχεδιάζουν και φτιάχνουν το μοντέλο αυτοκινήτου Formula1 μετά από εκτενή έρευνα στα υλικά, βεβαιώνοντας πως είναι τα καταλληλότερα αφού το κάθε γραμμάριο μετρά.

Ο Ναθαναήλ Γεωργίου ασχολείται με όλα τα γραφικά τις ομάδας από την επεξεργασία φωτογραφιών μέχρι και την δημιουργία της ιστοσελίδας της ομάδας. Παράλληλα με όλες αυτές τις θέσεις που έχει η ομάδα, υπάρχει και η θέση του υπεύθυνου χορηγιών, με τον Δημήτρη Αγαθοκλέους, ο οποίος αναζητεί τους κατάλληλους χορηγούς για να χρηματοδοτηθεί όλο αυτό το έργο.

Ο διαγωνισμός «F1 in Schools» είναι ένας από τους μεγαλύτερους στο είδος του (STEM) όπου λαμβάνουν μέρος μαθητές ηλικίας 9-19 ο οποίοι πρέπει να σχεδιάσουν και να φτιάξουν ένα μοντέλο αυτοκινήτου Formula1 , το οποίο θα λανσάρεται με τη χρήση πεπιεσμένου αέρα (CO2 Canister) και θα αγωνιστεί σε μία ευθεία πίστα 20 μέτρων.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα εδώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ